001 -Family

Veel nieuws te proeven op Culinaire Venen 2011


Geplaatst op: 1 augustus 2011

Op zaterdag 10 september a.s. vindt op het Raadhuisplein in Mijdrecht voor de zesde achtereenvolgende keer het culinaire evenement Culinaire Venen plaats. Opnieuw zullen tien restaurant- en horecabedrijven uit De Ronde Venen en omgeving de bezoekers een gastronomische proeverij voorschotelen in de vorm van kleine hapjes, gerechtjes, wijnen en champagnes.

De participanten vormen dit jaar een gevarieerde mix van deelnemers van 'het eerste uur' en nieuwkomers. Dit jaar kan men paviljoens verwachten van B&D Catering Hospitality Support, Boven Water, Brasserie De Waard, Corfu, II Gusto, Le Virage, Lust!, Prinselijk Proeven, Rendez-Vous en s'Anders.

"Prinselijk Proeven uit Mijdrecht doet dit jaar voor het eerst mee, Restaurant Boven Water uit Vinkeveen deed al eerder mee, maar heeft een nieuwe eigenaar en een nieuw team. Datzelfde geldt voor Brasserie De Waard uit Wilnis. Zij wisselen voortaan om het jaar van plaats met Restaurant Meesters", aldus Jan Driessen, voorzitter van de Stichting Culinaire Venen, die ook dit jaar het evenement organiseert.

"Ook is er weer passend entertainment, waaronder Heavy Hoempa (verrassende uitvoeringen van bekende rocknummers) en zangeres/actrice Sandy Kandau. Bovendien verzorgen acht plaatselijke mode-gelieerde bedrijven voor een spetterende modeshow." Een aantal van hen was verantwoordelijk voor de succesvolle Fashion on Ice-modeshow in december jl. op de tijdelijke schaatsbaan in Mijdrecht.

Het bedrijf dat zich op het evenement het best presenteert, krijgt de ‘Culinaire Nol' uitgereikt, een eerbetoon aan de overleden Mijdrechtse restauranthouder Nol Vermeulen. Vorig jaar ging de onderscheiding naar Eet- en drinkgelegenheid Rendez Vous uit Mijdrecht. Dit jaar krijgt de jury versterking van de bekende TV-kok Leon Mazairac, o.a. bekend van het TV-programma ‘Eet Smakelijk' van oproep Llink.

Goede doel: A Sister's Hope
Net als andere jaren is van elk verkocht hapje en drankje een deel bestemd voor het goede doel. In 2011 is gekozen voor A Sister's Hope, at met diverse activiteiten geld inzamelt voor onderzoek naar borstkanker.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Veel nieuws te proeven op Culinaire Venen 2011

Op zaterdag 10 september a.s. vindt op het Raadhuisplein in Mijdrecht voor de zesde achtereenvolgende keer het culinaire evenement Culinaire Venen plaats. Opnieuw zullen tien restaurant- en horecabedrijven uit De Ronde Venen en omgeving de bezoekers een gastronomische proeverij voorschotelen in de vorm van kleine hapjes, gerechtjes, wijnen en champagnes. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: