CSW pas laat naar ruime zege

Geplaatst op: 4 april 2022

De wedstrijd was maar nauwelijks begonnen of CSW keek al bijna tegen een achterstand aan maar de kopbal eindigde op de lat boven doelman Thijs Imming. Loosdrecht zette vroeg druk op de defensie van CSW en daardoor ging CSW te veel de lange bal hanteren met als gevolg te snel balverlies. Het was Loosdrecht dat in de eerste 20 minuten van de wedstrijd de beste kansen kreeg. Na een goede voorzet vanaf links werd de bal uit de lucht over het doel geschoten. Even later wederom een prima kans voor Loosdrecht maar dit keer werd de bal naast het doel geschoten. De eerste mogelijkheid voor CSW kwam voort uit een vrije trap van Elroy Baas die de bal voor het doel lepelde waarna de kopbal van Jordy de Groot op de lat uiteenspatte. Geleidelijk aan speelde CSW zich onder de druk van Loosdrecht vandaan en kwam de ploeg wat meer aan voetballen toe. Na een half uur spelen kwam de ploeg wel wat gelukkig aan de leiding na slordig uitverdedigen van Loosdrecht. De bal werd zomaar in de voeten gespeeld van Matt Veerhuis die direct afspeelde op de vrijstaande de Groot. De Groot kopte vervolgens de bal slim over de uitgekomen doelman. Een minuut later stond de 2-0 al op het scorebord. Dennis Prange ontving de bal aan de linkerkant van het veld en dribbelde naar binnen om vervolgens de bal schitterend in de verste hoek te krullen. Vlak voor rust kwam Loosdrecht terug in de wedstrijd. Een vrije schietkans betekende een 2-1 ruststand.

De tweede helft ging Loosdrecht verbeten op jacht naar de gelijkmaker maar de eerste kans kwam al snel voor CSW. Berry Kramer kon zomaar vrij doorlopen maar stuitte op de doelman en in de rebound kon ook Bram Korver de bal niet in het doel krijgen. Daarna was het de beurt aan Loosdrecht dat een enorme kans liet liggen op de gelijkmaker. De spits brak door aan de rechterkant van het veld maar tot ieders opluchting verdween de bal naast het doel. Daarna een vlijmscherpe voorzet waarbij de bal langs alles en iedereen heen ging. Loosdrecht kreeg ook een aantal hoekschoppen maar echter zonder gevaar. Na 68 minuten spelen kreeg CSW een vrije trap te nemen. Elroy Baas gaf de bal voor op de geheel vrijstaande Stefan Tichelaar. Tichelaar lag met het hoofd de bal panklaar voor de Groot die daarna vrij kon inkoppen. Het verzet van Loosdrecht was gebroken en CSW lag hierna een paar prachtige combinaties op de mat. De 4-1 na 77 minuten was een prachtige aanval wederom na voorbereidend werk van Tichelaar. Hij stelde Matt Veerhuis in staat om de bal loeihard in de kruising te knallen. De uiteindelijke eindstand van 5-1 kwam op naam van Noah Steen. Een prima combinatie met opnieuw Tichelaar als aangever werd door Steen keurig afgerond. Al met al toch nog een ruime zege voor de mannen van coach Michel Strating die zeker niet makkelijk tot stand kwam.

Laatst bewerkt op: 4 april 2022 05:06

Wilnis - Hoewel de uitslag anders doet vermoeden was het zaterdag beslist geen gemakkelijke middag voor CSW. Op eigen veld werd een comfortabele 5-1 overwinning geboekt op het taaie Loosdrecht wat een uur lang beslist niet onder deed voor CSW. De wedstrijd was maar nauwelijks begonnen of CSW keek al … Lees meer »