001 -Family
Ze zijn er weer!  De Kika beren bij Vida makelaars

Ze zijn er weer! De Kika beren bij Vida makelaars


Geplaatst op: 6 april 2022

Mijdrecht - Ze zijn terug van weggeweest; de Kika-beren bij Vida makelaars! Kika is een stichting die strijdt voor meer onderzoek op het gebied van kinderkanker door het werven van fondsen. Deze fondsen worden gebruikt voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker. Kika streeft naar verhoging van de genezingskans en verbetering van de kwaliteit van de behandeling. Daarnaast steunen zij diverse academische kindercentra.

Vele organisaties, bedrijven en particulieren ontplooien acties en initiatieven voor het bijeenbrengen van die fondsen. Vida makelaars wil ook haar steentje bijdragen want er kan nooit genoeg steun zijn!

In het kantoor van Vida makelaars aan de Dorpsstraat 14 in Mijdrecht staan een heleboel beren op hun nieuwe eigenaar te wachten. Ons doel is zoveel mogelijk beren te verkopen zodat we mee kunnen helpen aan de strijd tegen kinderkanker.

U steunt toch ook onze actie? Kom dan naar ons kantoor en koop zo’n fijne knuffelbeer en doe uzelf, een ander en alle kinderen er een plezier mee. De beren kosten € 12,95 per stuk en zijn verkrijgbaar in 3 kleuren!


Laatst bewerkt op: 5 april 2022 14:23

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Ze zijn er weer! De Kika beren bij Vida makelaars

Mijdrecht - Ze zijn terug van weggeweest; de Kika-beren bij Vida makelaars! Kika is een stichting die strijdt voor meer onderzoek op het gebied van kinderkanker door het werven van fondsen. Deze fondsen worden gebruikt voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker. Kika streeft naar verhoging … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: