001 -Family
Win 1 minuut gratis shoppen in De Loods!

Win 1 minuut gratis shoppen in De Loods!


Geplaatst op: 7 april 2022

Mijdrecht - WHOOO zie jij jezelf al rennend door de winkel gaan? Vrijdag 8 april ontvangen de mensen in De Ronde Venen, De Groene Venen met een losse poster van De Loods. Wat kun je met de poster doen? Kans maken op 1 minuut gratis winkelen! Dat wil jij toch ook?

Hang deze poster voor je raam op een duidelijk zichtbare plek van vrijdag 8 t/m vrijdag 15 april. De 15e rijden de mensen van De Loods langs de huizen, gaan ze posters spotten en bellen ze aan bij de gelukkige winnaar! Misschien staan ze wel bij jou voor de deur!

Deze unieke kans wil je natuurlijk niet missen! Ontvang je deze krant niet? Maar wil je toch mee doen? Haal de poster dan op in de winkel. Hoe leuk zou het zijn als de hele Ronde Venen vol komt te hangen met posters van De Loods?

Wil jij zeker weten dat ze langs jouw straat rijden? Reageer dan op Social Media onder de oproep, stuur een email naar info@deloodsfashion.nl of Whatsapp naar 06 24 55 16 05 zodat zij jouw straat zeker niet missen!

Bij De Loods worden er veel verschillende top merken verkocht, zoals Colourful Rebel, ONLY, PME Legend, My Jewellery en nog veel meer!

Zie jij jezelf al met armen vol kleding, rennend door de 1100m2 indoor modestad gaan? Daar droom je toch van? Heel veel succes allemaal.

De voorwaarden en spelregels rondom het 1 minuut gratis winkelen vind je hier: https://deloodsfashion.nl/win-1-minuut-gratis-shoppen-in-de-loods 


Laatst bewerkt op: 7 april 2022 06:54

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Win 1 minuut gratis shoppen in De Loods!

Mijdrecht - WHOOO zie jij jezelf al rennend door de winkel gaan? Vrijdag 8 april ontvangen de mensen in De Ronde Venen, De Groene Venen met een losse poster van De Loods. Wat kun je met de poster doen? Kans maken op 1 minuut gratis winkelen! Dat wil jij toch ook? … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: