MEEbus in Abcoude


Geplaatst op: 27 juli 2011

De MEEbus staat maandag 8 augustus van 13.30 tot 15.30 uur op de Hoek Hoogstraat/ 't Markvelt in Abcoude. Iedereen met een beperking, handicap of chronische ziekte kan in de MEEbus terecht voor informatie en advies. Een gratis gesprek met een professionele consulent van MEE, dicht bij u in de buurt. U kunt in de bus terecht met vragen over bijvoorbeeld vakantie, vrije tijdsbesteding, wonen of dagbesteding.


Tips en ideeën
Het unieke van de bus is dat je mensen die nauwelijks weten wat er mogelijk is, in korte tijd gratis tips kan geven waar ze ook daadwerkelijk iets mee kunnen.
Terwijl ze op weg zijn naar de winkel, loopt een echtpaar langs de bus waarvan de vrouw chronisch ziek is. Zij zijn door de chronische ziekte van mevrouw al jaren niet meer op vakantie geweest. De consulent vraagt wat voor wensen ze hebben. Gezamenlijk wordt er een gids bekeken. Het echtpaar is duidelijk onder de indruk van wat de mogelijkheden zijn. Ze gaan met informatie weg en komen zonodig nog terug als ze er niet uit komen.

Wanneer?
Nieuwsgierig geworden? De MEEbus komt op maandag 8 augustus in Abcoude, op de Hoek Hoogstraat/ 't Markvelt van 13.30 tot 15.30 uur.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

MEEbus in Abcoude

De MEEbus staat maandag 8 augustus van 13.30 tot 15.30 uur op de Hoek Hoogstraat/ 't Markvelt in Abcoude. Iedereen met een beperking, handicap of chronische ziekte kan in de MEEbus terecht voor informatie en advies. Een gratis gesprek met een professionele consulent van MEE, dicht bij u in de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: