001 - skischool Aveen

Drankrijders aangehouden in De Ronde Venen


Geplaatst op: 27 juli 2011

De Ronde Venen - De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag twee automobilisten aangehouden voor rijden onder invloed.

Rond 01.40 uur zagen agenten een auto rijden op de Vinkenkade in Vinkeveen met een kapotte koplamp. Toen agenten de bestuurster hierop aanspraken, roken zij een alcohollucht. De blaastest was positief en agenten hebben de 32-jarige vrouw uit Vinkeveen aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. De uitslag van de ademanalyse was 510 ugl. In dezelfde nacht kreeg de politie een melding dat er een auto langzaam op de Mijdrechtse Zuwe in Mijdrecht reed. Agenten controleerden de bestuurder, een 27-jarige man uit Amsterdam, en hij bleek onder invloed van alcohol. De uitslag van de ademanalyse was 715 ugl.

Tegen beide automobilisten is proces-verbaal opgemaakt. Daarnaast is het rijbewijs van de Amsterdammer ingevorderd.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Drankrijders aangehouden in De Ronde Venen

De Ronde Venen - De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag twee automobilisten aangehouden voor rijden onder invloed.Rond 01.40 uur zagen agenten een auto rijden op de Vinkenkade in Vinkeveen met een kapotte koplamp. Toen agenten de bestuurster hierop aanspraken, roken zij een alcohollucht. De blaastest was … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: