Vinkefest
Toyota van Ekris gaat vóór VIOS

Toyota van Ekris gaat vóór VIOS


Geplaatst op: 18 april 2022

Mijdrecht - De Toyota-dealer van Mijdrecht heeft vol enthousiasme de sponsoring verlengd van de Muziekvereniging VIOS. Bij de ondertekening liet de heer Ferry van Ekris weten dat het plaatselijke verenigingsleven heel belangrijk is en dat ze met een steun in de rug dit graag willen promoten!

Op de foto de heer van Ekris en VIOS-voorzitter John Mayenburg met één van de nieuwe hybride-modellen van Toyota.

Na de moeilijke corona-tijd heeft VIOS inderdaad laten zien dat ze klaar staan voor nieuwe optredens. Zowel Twirlpower, dweilorkest Dorst en de Show- & Marchingband VIOS hebben een geweldige indruk gemaakt tijdens de Seizoenpresentatie die onlangs in sporthal de Phoenix te zien was.

Oranjeparade 2022

Niet alleen geeft Toyota-van Ekris een duwtje in de rug maar gaat één van de nieuwe modellen ons ook vóór tijdens de Oranjeparade. Natuurlijk staat de Show- & Marchingband op Koningsdag klaar om de kinderen met versierde fietsen, karren, of skelters vanuit het dorp naar het kinderspeelterrein te brengen. We zien jullie graag allemaal met ons mee komen!


Laatst bewerkt op: 18 april 2022 11:03

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Toyota van Ekris gaat vóór VIOS

Mijdrecht - De Toyota-dealer van Mijdrecht heeft vol enthousiasme de sponsoring verlengd van de Muziekvereniging VIOS. Bij de ondertekening liet de heer Ferry van Ekris weten dat het plaatselijke verenigingsleven heel belangrijk is en dat ze met een steun in de rug dit graag willen promoten! Op de foto de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: