Vinkefest
Selectie CSW 2022-2023

Selectie CSW 2022-2023


Geplaatst op: 22 april 2022

Wilnis - Het huidige seizoen is nog in volle gang maar achter de schermen wordt al druk gewerkt om de selectie voor het komende seizoen op orde te krijgen.

Tot dusver heeft CSW van buitenaf 2 nieuwe spelers weten te verwelkomen te weten Mike de Jong van Hertha en Emmanuel Emma’s van Victoria. Vanuit het 2e elftal zal Kimo van Drooge doorstromen naar de A-selectie

Van de huidige selectie heeft alleen Kevin Blom i.v.m. drukke werkzaamheden te kennen gegeven het komende seizoen niet door te gaan.

Na gesprekken met de technische staf hebben de onderstaande spelers van de huidige selectie ondanks belangstelling van buitenaf hun toezegging gedaan om ook het komende seizoen het shirt van CSW te willen dragen:

Rahim Gok, Thijs Imming, Mike van Yperen

Noah Steen, Eder Delgado, Robbert Kompier, Jelle v.d. Bosch, Elroy Baas

Justin Both, Sven v.d. Horst, Berry Kramer, Dennis Prange, Bram Korver

Matt Veerhuis, Jordy de Groot, Justin Blok, Stefan Tichelaar

Trainer Michel Strating en assistent trainer Guus Verhoef zien dus weinig verschuivingen in hun huidige selectie en kan er dus verder worden gebouwd aan deze talentvolle groep.


Laatst bewerkt op: 22 april 2022 08:29

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Selectie CSW 2022-2023

Wilnis - Het huidige seizoen is nog in volle gang maar achter de schermen wordt al druk gewerkt om de selectie voor het komende seizoen op orde te krijgen. Tot dusver heeft CSW van buitenaf 2 nieuwe spelers weten te verwelkomen te weten Mike de Jong van Hertha en Emmanuel … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: