VLC

Zoek jij een stageplaats? Denk ook eens aan De Baat!


Geplaatst op: 25 juli 2011

Doe jij een MBO-opleiding of HBO-opleiding en ben je voor het nieuwe studiejaar op zoek naar een stageplaats? Dan is Stichting De Baat misschien wel een optie?!
Stichting De Baat is een stichting voor zorg en welzijn in de Ronde Venen. Zij biedt verschillende doelgroepen allerlei activiteiten en diensten.

Zo biedt De Baat ondersteuning aan ouderen in de vorm van: maaltijden, personenalarmering, tuin- en klussendienst enz. Allerlei zaken waar ouderen behoefte aan kunnen hebben. Maar De Baat doet meer voor ouderen. Zo organiseert zij: filmmiddagen, computerles, zelfverdediging enz.

De Baat heeft ook tiener- en jongerenwerk. De jongerenwerkers organiseren voor en met jongeren allerlei activiteiten: cursussen, inloop, disco's, sportactiviteiten enz. Dit doen zij voornamelijk in en om JC Allround, het jongerencentrum.

Verder geeft De Baat informatie en advies aan allerlei verschillende doelgroepen, organiseert zij het wijkgericht werk (met o.a. een buurtkamer) en is het steunpunt vrijwilligerswerk een onderdeel van De Baat.
Kortom een veelzijdige instelling met 22 ervaren medewerkers, die prima in staat zijn stagiaires te begeleiden.

Begeleiding, werkplek en extra`s
Als stagiaire krijg je bij De Baat in overleg een prima werkplek met computer. Je krijgt een standaard stage-vergoeding en bent verzekerd. Verder heb je ook alle voordelen die vrijwilligers bij De Baat hebben. Dat betekent dat je wordt uitgenodigd voor uitjes, leuke activiteiten en dat je regelmatig de kans krijgt cursussen te volgen. De Baat is een professionele, maar ook gezellige instelling om te werken.

Wij hebben plek voor stagiaires die onder andere de volgende opleidingen volgen:
MBO-opleidingen binnen Zorg, Welzijn en Sport, zoals:
Sociaal Cultureel Werk
Begeleider Kunst, Cultuur & Amusement
Begeleider Spel, Sport & Amusement
Pedagogisch Werker
Maatschappelijk dienstverlener
Sport en spelinstructeur
Enz enz.

HBO-opleidingen binnen Zorg, Welzijn en Sport:
Culturele en maatschappelijke vorming
Sociaal pedagogische hulpverlening
Maatschappelijk werk en dienstverlening
HBO sport (ALO)
HBO communicatie
HBO Vrijetijdskunde
Enz enz.

Wil je meer weten? Heb je interesse in een stageplaats bij De Baat? Neem dan contact op met Stichting De Baat (Wendy de Waal) tel: 0297-230280 mail: w.dewaal@stichtingdebaat.nl
Of neem eens een kijkje op onze website: www.stichtingdebaat.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zoek jij een stageplaats? Denk ook eens aan De Baat!

Doe jij een MBO-opleiding of HBO-opleiding en ben je voor het nieuwe studiejaar op zoek naar een stageplaats? Dan is Stichting De Baat misschien wel een optie?!Stichting De Baat is een stichting voor zorg en welzijn in de Ronde Venen. Zij biedt verschillende doelgroepen allerlei activiteiten en diensten. Zo biedt … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: