Jongerenwerk is op zoek naar jouw verhaal


Geplaatst op: 25 juli 2011

Mijdrecht - Het begon allemaal met Babel, dat na een aantal jaren een pand kreeg aan de Rondweg. Dit werd uiteindelijk JC Allround. Veel jongerenwerkers hebben zich in de afgelopen jaren ingezet en veel jongeren hebben ervaringen met het jongerenwerk.
De jongerenwerkers van De Baat zijn op zoek naar mensen die in de afgelopen decennia ervaring hebben gehad met het jongerenwerk en hier hun verhaal over willen doen. Misschien zijn er mensen die als jongere met het jongerenwerk te maken hebben gehad en hierdoor zijn beïnvloed? Of oud vrijwilligers die goede herinneringen hebben aan die tijd? Deze verhalen zullen gebundeld gaan worden in een boek.

Contact
Iedereen die een verhaal wil bijdragen, kan contact opnemen met een van de jongerenwerkers (Thijmen, Saskia of Wendy) telefoonnummer: (0297) 272829 of mail: w.dewaal@stichtingdebaat.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Jongerenwerk is op zoek naar jouw verhaal

Mijdrecht - Het begon allemaal met Babel, dat na een aantal jaren een pand kreeg aan de Rondweg. Dit werd uiteindelijk JC Allround. Veel jongerenwerkers hebben zich in de afgelopen jaren ingezet en veel jongeren hebben ervaringen met het jongerenwerk. De jongerenwerkers van De Baat zijn op zoek naar mensen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: