Vinkefest
Politieheli zoekt middernacht naar vrouw in Vinkeveen

Politieheli zoekt middernacht naar vrouw in Vinkeveen


Geplaatst op: 28 april 2022

De politiehelikopter heeft in de nacht van woensdag op donderdag meerdere rondjes boven Vinkeveen gevlogen. De crew van de heli zocht vanuit de lucht naar een vrouw.

De politie was een zoekactie gestart naar een vrouw. Diverse politie-eenheden vanaf de grond keken uit naar de dame. Rond 01:25 uur kregen zij hulp vanuit de helikopter. Na zeven rondjes gecirkeld te hebben boven de Herenweg en Kerkelande werd de vrouw aangetroffen nabij een kledingwinkel aan de Herenweg.

De politie heeft zich ontfermt over de dame in kwestie. Zij konden verder nog weinig kwijt over de zoekactie. Op social media lieten veel mensen weten wakker de worden van het lawaai van de helikopter. Zij waren vooral nieuwsgierig waarom hij in de lucht hing.


Laatst bewerkt op: 28 april 2022 07:44

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Politieheli zoekt middernacht naar vrouw in Vinkeveen

De politiehelikopter heeft in de nacht van woensdag op donderdag meerdere rondjes boven Vinkeveen gevlogen. De crew van de heli zocht vanuit de lucht naar een vrouw. De politie was een zoekactie gestart naar een vrouw. Diverse politie-eenheden vanaf de grond keken uit naar de dame. Rond 01:25 uur kregen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: