001 -Family

Kooipop wordt Benefietfestival


Geplaatst op: 25 juli 2011

JC Allround is voor de jongeren uit De Ronde Venen een belangrijke plek! Om de toekomst van Allround veilig te stellen, heeft het jongerencentrum een nieuwe impuls nodig. Het centrum moet een plek worden waar jongeren hun talenten kunnen ontplooien. Het is daarom van belang dat er een podium komt en goede apparatuur. Zo kunnen er in het nieuwe seizoen weer een heleboel nieuwe, leuke activiteiten worden georganiseerd. Dit vraagt natuurlijk om een investering. Daarom organiseren we dit jaar Kooipop, het benefietfestival.

Benefietfestival zaterdag 3 september
Het festival vindt plaats op zaterdag 3 september van 14.00-24.00 uur.
Vanaf 24.00 uur is er een After Party i.s.m. Niks Is Tof.

Optredens

Er zijn optredens van: Sophie Jurrjens, View Apart, Wolfhunters, Dead Wings, All Allowed, De Birdbrains, Mens Erger Je Niet en De RondeVeenseVonk!

Kaartjes te koop vanaf 1 augustus
Het festival is voor iedereen vanaf 10 jaar, de After Party is voor 16+.

Entree voor 10-16 jaar is 5 euro, voor 16+ 10 euro (dit is inclusief de After Party).

Je kunt vanaf 24.00 uur ook voor 5 euro aan de deur een kaartje kopen voor Niks Is Tof. Festivalkaarten zijn vanaf 1 augustus te koop bij de Croissanterie in Mijdrecht en bij JC Allround.

Gratis naar het festival? Er zijn mogelijkheden!
1- Koop een podiumplek
Wil jij optreden op Kooipop? Dat kan! Buiten het vaste programma hebben we namelijk ook nog ruimte voor optredens van ongeveer 10-15 minuten. Ben jij 10 jaar of ouder? Kun jij iets bijzonders? Zingen, dansen, goochelen, stand-uppen, speel je in een band? Zamel dan zoveel mogelijk geld in, door bijvoorbeeld lege flessen te verzamelen, auto's te wassen enz. en koop een podiumplek tijdens Kooipop.

2- Huur een marktkraam
Op Kooipop is ook een markt. Wil je tijdens Kooipop iets verkopen? Dan kun je een marktkraam huren voor 75 euro voor de hele dag. De omzet is natuurlijk voor jezelf, maar je mag uiteraard ook nog een deel doneren ;-)

3- Regel een act
Wat helemaal te gek zou zijn, is als we hele bekende acts zo ver krijgen om gratis te komen optreden. Jij kunt ons daarbij helpen!! Benader bijvoorbeeld een band, comedian of DJ die je graag zou zien optreden en leg uit dat zij kunnen helpen door gratis op te treden bij Kooipop. Leg ook uit waarom Allround zo belangrijk is!

4- Bied een workshop aan
Tijdens Kooipop hebben we in Allround ook ruimte voor workshops. Hier zouden deelnemers dan extra voor kunnen betalen. Kun jij een leuke workshop geven? En zou je dit kosteloos willen doen? Dan zou dat helemaal geweldig zijn!!

5- Kom als vrijwilliger helpen
Je kunt ons ook helpen door tijdens Kooipop als vrijwilliger te komen helpen!

6- Creativiteit
Heb jij zelf nog ideeën voor leuke acties of manieren om geld in te zamelen? Laat het ons dan weten.

Wil jij je aanmelden? Of wil je meer weten over Kooipop?
Neem dan contact op met een van de jongerenwerkers (Thijmen, Saskia of Wendy) telefoonnummer: (0297) 272829 of email: w.dewaal@stichtingdebaat.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kooipop wordt Benefietfestival

JC Allround is voor de jongeren uit De Ronde Venen een belangrijke plek! Om de toekomst van Allround veilig te stellen, heeft het jongerencentrum een nieuwe impuls nodig. Het centrum moet een plek worden waar jongeren hun talenten kunnen ontplooien. Het is daarom van belang dat er een podium komt … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: