001 -Family
Daniëlle uit Baambrugge shopt 1 minuut gratis bij De Loods in Mijdrecht!

Daniëlle uit Baambrugge shopt 1 minuut gratis bij De Loods in Mijdrecht!


Geplaatst op: 29 april 2022

Mijdrecht - De poster die tussen De Groene Venen krant zat was een groot succes! Tussen 8 april en 15 april konden jullie de poster voor jullie raam hangen om kans te maken op één hele minuut gratis shoppen. 15 april reden Nienke en Fleur van De Loods door de dorpen om het succes zelf te kunnen zien én om de gelukkige bekend te maken. Wij waren super enthousiast, maar jullie ook! Straten en wijken hingen vol met De Loods posters. WAUW!

Uiteindelijk zijn Fleur en Nienke in Baambrugge beland, waar ze bij de lieve Daniëlle voor de deur stonden. Vandaag kwam zij haar unieke prijs verzilveren!

Startend bij de hoofdingang van De Loods nam Daniëlle haar sprint richting de ONLY shop waar ze haar slag sloeg. Jeans, top, jeans Jack en een vegan-leather jasje! Hiermee vertrok zij daarna alvast naar de kassa. In alle hysterie verloor zij nog wat maar haar eerste buit was al met 20 seconden veiliggesteld. Hierna vertrok ze zelfverzekerd met een gefocust gezicht richting de shop-in-shop van Garcia waar ze nog snel een vrolijke jurk en T-shirt meepakte. Na deze laatste aanwinsten rende Danielle weer snel richting de kassa waar zij onder aanmoediging van het personeel haar één minuut gratis shoppen afrondde. Gefeliciteerd met al de kleding Daniëlle!

Ben jij al eens bij deze unieke indoor-modestad geweest in het centrum van Mijdrecht? Kom langs, bewonder en beleef! Een goed gevoel start bij De Loods.


Laatst bewerkt op: 29 april 2022 14:59

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Daniëlle uit Baambrugge shopt 1 minuut gratis bij De Loods in Mijdrecht!

Mijdrecht - De poster die tussen De Groene Venen krant zat was een groot succes! Tussen 8 april en 15 april konden jullie de poster voor jullie raam hangen om kans te maken op één hele minuut gratis shoppen. 15 april reden Nienke en Fleur van De Loods door de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: