001 - Escaperoom aglemeen
Uitbreiding Van Walraven Mijdrecht

Uitbreiding Van Walraven Mijdrecht


Geplaatst op: 29 april 2022

Mijdrecht - Van Walraven, de technische groothandel in Mijdrecht, grijpt de kans om uit te breiden aan de Nijverheidsweg met beide handen aan. Door het stuk naastgelegen grond, voorheen van Bayer, te kopen wordt deze uitbreiding mogelijk gemaakt. Van Walraven kan zo weer jaren vooruit! Vandaag heeft ondertekening van het koopcontract plaatsgevonden en oplevering vindt later dit jaar plaats.

Voor een snelle, tussentijdse werkuitbreiding wordt ook een deel van het voormalig Blokker pand aan de Energieweg gehuurd. Door de groeiende vraag en het groeiende assortiment heeft Van Walraven meer ruimte nodig voor opslag. Niet alleen worden de aantallen steeds groter, ook breidt het assortiment zich in de breedte uit. Zo worden productgroepen als warmtepompen, airconditioning, beregening en infiltratieoplossingen steeds groter. Ook de oplossingen die geboden worden met de prefab fabriek dragen bij aan de toegenomen stroom opdrachten.

Door de mooie ontwikkeling van Van Walraven heeft zij steeds meer ruimte nodig voor kantoren, parkeergelegenheid en logistieke ruimten. Zo kan het hoofdkantoor in Mijdrecht ook ondersteuning bieden aan de overige 12 vestigingen in Nederland.

Henk van Walraven over de uitbreiding: “Het vertrouwen dat zowel onze klanten als onze collega’s hebben in Van Walraven, maakt dat we met z’n allen naar een mooie toekomst kunnen toewerken”.

Wilt u meer weten over wat Van Walraven doet? Kijk op vanwalraven.com


Laatst bewerkt op: 29 april 2022 18:55

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Uitbreiding Van Walraven Mijdrecht

Mijdrecht - Van Walraven, de technische groothandel in Mijdrecht, grijpt de kans om uit te breiden aan de Nijverheidsweg met beide handen aan. Door het stuk naastgelegen grond, voorheen van Bayer, te kopen wordt deze uitbreiding mogelijk gemaakt. Van Walraven kan zo weer jaren vooruit! Vandaag heeft ondertekening van het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: