Vinkefest
CSW geeft niet thuis

CSW geeft niet thuis


Geplaatst op: 3 mei 2022

Wilnis - CSW kreeg zaterdag wederom een nederlaag te slikken. Het eerste half uur leek er geen vuiltje aan de lucht maar daarna ging er heel veel mis met als gevolg een ruime 4-1 nederlaag.

Zoals gezegd een goed begin van CSW met direct al een grote kans voor Matt Veerhuis maar vrij voor het doel tikte hij de bal naast de verkeerde kant van de paal. Even later wederom een kans voor Veerhuis maar ook nu wist hij de bal niet binnen de palen te tikken. CSW was in die beginfase duidelijk de betere ploeg met veel balbezit en Delta Sports kon daar vooralsnog weinig tegenoverstellen. De verdiende voorsprong voor de ploeg uit Wilnis kwam na 25 minuten spelen. Sven v.d. Horst slingerde de bal voor het doel en nu was Veerhuis wel trefzeker voor het doel door de bal prima in te knikken. Na deze fase werd CSW gemakzuchtig en slordig en werd het op felheid afgetroefd door de ploeg uit Houten. Delta Sports werd steeds dreigender en kreeg vlak voor rust loon naar werken. Een bekeken schot in de benedenhoek betekende de 1-1 en het werd nog erger voor CSW toen onoplettendheid resoluut werd afgestraft en zo de ruststand op 2-1 werd bepaald.

Na de pauze probeerde CSW het tij snel te doen keren maar de ploeg was nauwelijks bij machte om kansen te creëren. Het baltempo was veel te laag en veelal werden verkeerde keuzes gemaakt om Delta Sports echt in de problemen te brengen. Delta Sports was ook veel feller in de duels en ook alle tweede ballen waren voor de thuisploeg. De kansjes die er kwamen voor Jordy de Groot en Veerhuis werden met kunst en vliegwerk geblokt. Naarmate de wedstrijd vorderde begon CSW meer risico’s te nemen en werd Delta Sports steeds dreigender via de counter. Het leverde nog geen doelpunten op en zodoende kon CSW nog hoop houden op een gelijkspel. Maar vlak voor tijd was het toch echt over voor CSW toen Delta Sports profiteerde van de geboden ruimte en ditmaal wel trefzeker was. De nederlaag werd zelfs nog groter voor CSW na een prima uitgespeelde aanval van Delta Sports wat tevens de 4-1 eindstand betekende. Een hele dure nederlaag voor CSW aangezien alle ploegen bovenin ook niet in staat waren om hun wedstrijd winnend af te sluiten.


Laatst bewerkt op: 3 mei 2022 14:16

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

CSW geeft niet thuis

Wilnis - CSW kreeg zaterdag wederom een nederlaag te slikken. Het eerste half uur leek er geen vuiltje aan de lucht maar daarna ging er heel veel mis met als gevolg een ruime 4-1 nederlaag. Zoals gezegd een goed begin van CSW met direct al een grote kans voor Matt … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: