College van B&W Aalsmeer op bezoek bij winkeliers en Dorpshuis Kudelstaart


Geplaatst op: 25 juli 2011

Burgemeester en Wethouders van Aalsmeer zijn dinsdag 19 juli op bezoek bij de winkeliers en het Dorpshuis Kudelstaart. Het college heeft met de winkeliers gesproken over de geschiedenis, de ontwikkelingen en de toekomst van het winkelcentrum. Daarna volgde een rondleiding. Het winkelcentrum bestaat al sinds 1983. Het is echt een centrum voor al uw boodschappen. Daarna ging het college op bezoek bij een andere gebouw met een hele belangrijke maatschappelijk functie in Kudelstaart. Dorpshuis ‘t Podium. Wethouder Ad Verburg: ‘Het Dorpshuis is onmisbaar in deze gemeente. Denk bijvoorbeeld maar eens aan Sinterklaas en het carnaval in Kudelstaart.'

In het Dorpshuis ‘t Podium vinden veel plaatselijke activiteiten plaats, zoals kaarten, de ouderensoos, bridge, sjoelen, darten, het Sinterklaas feest, het Carnaval, beachvolleybal-toernooi, toneel en de Carnavalsoptocht. Ook zijn er feesten, partijen, en is er bloedprikken van bloedbank. Verder zijn er plaatselijke bijeenkomsten als goed doel. Bijvoorbeeld het invullen belastingformulieren samenwerking met belastingdienst voor minder geleerde. Dorpshuis Kudelstaart bestaat al meer dan 60 jaar nu onder de naam het podium. In het Bestuur van Stichting Dorphuis Kudelstaart zitten Voorzitter Peter Janmaat, Penningmeester Leon Buskermolen, Secretaris Henny blesgraaf aftredend zijn opvolger is Ron van Loos, Notuliste is Claudia Zethof.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

College van B&W Aalsmeer op bezoek bij winkeliers en Dorpshuis Kudelstaart

Burgemeester en Wethouders van Aalsmeer zijn dinsdag 19 juli op bezoek bij de winkeliers en het Dorpshuis Kudelstaart. Het college heeft met de winkeliers gesproken over de geschiedenis, de ontwikkelingen en de toekomst van het winkelcentrum. Daarna volgde een rondleiding. Het winkelcentrum bestaat al sinds 1983. Het is echt een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: