Vinkefest
A2 Vinkeveen dicht door ongeluk

A2 Vinkeveen dicht door ongeluk


Geplaatst op: 3 mei 2022

Op de A2 bij Nieuwer ter Aa is dinsdagmiddag een motorrijder achterop een busje gebotst. De bestuurder van de motor is daarbij gewond geraakt, meldt de politie. De snelweg richting Amsterdam was tijdelijk afgesloten. De vertraging was opgelopen tot bijna een uur, maar inmiddels rijdt het verkeer weer en is de file nagenoeg verdwenen.

Het ongeluk gebeurde vanmiddag tussen Breukelen en Vinkeveen. Een traumahelikopter landde op de snelweg voor het verlenen van medische assistentie. Over de toestand van de motorrijder is nog niets bekend.
Het verkeer richting Amsterdam werd tijdelijk omgeleid vanaf knooppunt Everdingen over de A27 en A1 via Hilversum. Ter plaatse konden voertuigen over de vluchtstrook passeren. De snelweg werd rond 16.20 uur weer vrijgegeven.


Laatst bewerkt op: 3 mei 2022 17:15

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

A2 Vinkeveen dicht door ongeluk

Op de A2 bij Nieuwer ter Aa is dinsdagmiddag een motorrijder achterop een busje gebotst. De bestuurder van de motor is daarbij gewond geraakt, meldt de politie. De snelweg richting Amsterdam was tijdelijk afgesloten. De vertraging was opgelopen tot bijna een uur, maar inmiddels rijdt het verkeer weer en is … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: