Vinkefest
Vinkevener omgekomen bij ongeval Badhoevedorp

Vinkevener omgekomen bij ongeval Badhoevedorp


Geplaatst op: 7 mei 2022

Bij een verkeersongeval zaterdag vroeg in de ochtend is een 61-jarige man uit Vinkeveen om het leven gekomen.

Hulpdiensten werden rond 05.00 uur gealarmeerd dat er een ongeval had plaatsgevonden op de A4. Bij Badhoevedorp lag een auto op zijn zijkant en zat de bestuurder bekneld. Hulpdiensten konden met hulp van omstanders de man bevrijden om vervolgens te starten met reanimatie. Helaas mocht dat niet meer baten. De 61-jarige man uit Vinkeveen overleed ter plekke. De andere inzittende is voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. 

Het verkeersongevallenanalyseteam van de politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval. "Hulp van getuigen kan daarbij helpen." zeggen agenten. "Dus heeft u iets gezien of gehoord en nog niet met de politie gesproken? Dan komen we graag in contact."


Laatst bewerkt op: 8 mei 2022 09:16

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vinkevener omgekomen bij ongeval Badhoevedorp

Bij een verkeersongeval zaterdag vroeg in de ochtend is een 61-jarige man uit Vinkeveen om het leven gekomen. Hulpdiensten werden rond 05.00 uur gealarmeerd dat er een ongeval had plaatsgevonden op de A4. Bij Badhoevedorp lag een auto op zijn zijkant en zat de bestuurder bekneld. Hulpdiensten konden met hulp … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: