Vinkefest
Overweldigend aantal aanmeldingen Rommelroute Uithoorn en De Kwakel

Overweldigend aantal aanmeldingen Rommelroute Uithoorn en De Kwakel


Geplaatst op: 9 mei 2022

Uithoorn / De Kwakel - Op zaterdag 21 mei a.s. wordt het feest in Uithoorn voor iedereen die het leuk vindt om op zoek te gaan naar een koopje of te snuffelen tussen spulletjes die in een ander huishouden overbodig zijn geworden. Tijdens de Rommelroute, tussen 11.00 en 15.00 uur, zijn de dorpen Uithoorn en De Kwakel dé plek om tweedehands en/of zelfgemaakte koopjes en schatten te vinden.

Afgelopen week sloot de inschrijving: Meer dan 230 inwoners hebben zich aangemeld om vanuit hun eigen tuin, schuur of oprit gebruikte en/of zelfgemaakte spulletjes te verkopen. Deze adressen worden verwerkt op een kaart, die zowel digitaal als op papier beschikbaar komt voor belangstellenden. Zo kun je zelf je route bepalen langs de verkopers.

De organisatie van de Rommelroute is in handen van Susanne, inwoonster van Uithoorn, in samenwerking met Uithoorn voor Elkaar en mede mogelijk gemaakt door Amstelidee. Susanne bezocht vorig jaar in september tijdens Burendag de Rommelroute in de wijk Thamerdal en zag direct mogelijkheden om dit op grotere schaal te gaan organiseren. ‘Behalve dat een Rommelroute bijdraagt aan het hergebruik van spullen en materialen en dus duurzaamheid, is het ook een ontzettend leuke manier om je buren, buurtgenoten en dorpsgenoten te ontmoeten!’ Susanne en Uithoorn voor Elkaar zijn verrast door het grote aantal aanmeldingen en leuke reacties, die vooral via de mail en de Facebookpagina van de Rommelroute binnen zijn gekomen.

De wijkcentra Bilderdijkhof (Bilderdijkhof 1) en De Kuyper (Kuyperlaan 50) in Uithoorn vormen tijdens de Rommelroute een plezierige uitvalsbasis: hier is de routekaart verkrijgbaar (natuurlijk gratis!) en kan een kopje koffie of thee worden gedronken. Ook zijn hier toiletten aanwezig. De organisatie stimuleert bezoekers om zoveel mogelijk lopend of met de fiets de adressen van de Rommelroute te bezoeken. We hopen op veel bezoekers, dus nodig gerust iedereen uit! Meer informatie, contactgegevens en later de routekaart vind je op www.uithoornvoorelkaar.nu/rommelroute en Facebook: @rommelrouteuithoorn


Laatst bewerkt op: 9 mei 2022 20:36

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Overweldigend aantal aanmeldingen Rommelroute Uithoorn en De Kwakel

Uithoorn / De Kwakel - Op zaterdag 21 mei a.s. wordt het feest in Uithoorn voor iedereen die het leuk vindt om op zoek te gaan naar een koopje of te snuffelen tussen spulletjes die in een ander huishouden overbodig zijn geworden. Tijdens de Rommelroute, tussen 11.00 en 15.00 uur, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: