Vinkefest
Voorjaarsconcert Popkoor Soundsation en Sursum Corda

Voorjaarsconcert Popkoor Soundsation en Sursum Corda


Geplaatst op: 10 mei 2022

Kudelstaart - Op zaterdag 21 mei a.s. geven Sursum Corda en Popkoor Soundsation een gezamenlijk concert in De Spil te Kudelstaart.

Na een lange periode van weinig repeteren en geen concerten, kan het weer! Sursum Corda en Popkoor Soundsation hebben een spetterend programma samengesteld dat ze op zaterdag 21 mei a.s. laten horen aan hun publiek. En daarvoor bent ú uitgenodigd; kaarten zijn verkrijgbaar via de verenigingen zelf (zie de website of social media) en aan de zaal. De toegang is € 10,-- per persoon, graag contant betalen. De deuren gaan om 19.30 uur open.

Om 20.00 uur gaat Sursum Corda van start o.l.v. Elivera van Sloten, waarna dirigente Greetje de Haan het stokje overneemt en popkoor Soundsation van zich zal laten horen.

Aan een hapje en een drankje is ook gedacht; zowel in de pauze als na afloop is er gelegenheid om gezellig bij te praten met elkaar. Ook hier graag contant betalen.

Beide verenigingen zien u graag op 21 mei in De Spil, Spilstraat 5 in Kudelstaart.Laatst bewerkt op: 10 mei 2022 22:13

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Voorjaarsconcert Popkoor Soundsation en Sursum Corda

Kudelstaart - Op zaterdag 21 mei a.s. geven Sursum Corda en Popkoor Soundsation een gezamenlijk concert in De Spil te Kudelstaart. Na een lange periode van weinig repeteren en geen concerten, kan het weer! Sursum Corda en Popkoor Soundsation hebben een spetterend programma samengesteld dat ze op zaterdag 21 mei … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: