001 - Week van de ontmoeting
Fietser ernstig gewond in Aalsmeer: politie zoekt getuigen

Fietser ernstig gewond in Aalsmeer: politie zoekt getuigen


Geplaatst op: 12 mei 2022

In Aalsmeer is donderdagochtend een fietser ernstig gewond geraakt. Het ongeluk gebeurde op de Stommeerkade. De politie zoekt getuigen.

Rond 5:50 uur kregen de hulpdiensten de melding van een ongeluk op de Stommeerkade. Ter plekke troffen zij een gewonde fietser aan. Het slachtoffer raakte zwaargewond en een traumahelikopter kwam ter plaatse voor medische assistentie.

Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is onbekend. Mogelijk is er een tegenpartij bij betrokken. De politie doet onderzoek en roept getuige op zich te melden via 0900-8844.

UPDATE:

De politie heeft de doorrijder van het ongeluk aangehouden in Hilversum. Klik hier voor alle informatie. Laatst bewerkt op: 12 mei 2022 19:10

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Fietser ernstig gewond in Aalsmeer: politie zoekt getuigen

In Aalsmeer is donderdagochtend een fietser ernstig gewond geraakt. Het ongeluk gebeurde op de Stommeerkade. De politie zoekt getuigen. Rond 5:50 uur kregen de hulpdiensten de melding van een ongeluk op de Stommeerkade. Ter plekke troffen zij een gewonde fietser aan. Het slachtoffer raakte zwaargewond en een traumahelikopter kwam ter plaatse … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: