01 - Autocross Abcoude
CSW krijgt tekort tegen De Meern

CSW krijgt tekort tegen De Meern


Geplaatst op: 12 mei 2022

Wilnis - De doordeweekse competitiewedstrijd tegen koploper De Meern was voor CSW de laatste kans om nog kans te maken op een eventueel kampioenschap. Het gat was 7 punten dus er moest worden gewonnen. Helaas voor CSW trok De Meern met 1-2 aan het langste eind en kan CSW zich vanaf nu dus richten op de na-competitie.

Door de vele blessures en schorsingen was het voor trainer Michel Strating een hele puzzel om elf namen op het formulier te krijgen. Op het eerste kwartier na was het absoluut niet te zien wie hier nou de koploper was deze avond. CSW kwam al na 2 minuten spelen op achterstand toen onoplettendheid genadeloos werd afgestraft. Na een kwartier spelen wederom een slordigheidje aan de kant van CSW, de bal werd teruggelegd en onhoudbaar ingeschoten. CSW was wakker geschud en begon daarna pas te voetballen. De Meern leunde achterover, een kampioen onwaardig, en hanteerde alleen maar lange ballen op hun bonkige spitsen. CSW leek terug te komen in de wedstrijd toen de bal na een lob van Bram Korver na een prima pass van Calvin Bergkamp op de lat belandde. Vlak voor rust kreeg CSW toch loon naar werken. Een hoekschop van Korver bereikte het hoofd van Matt Veerhuis die vervolgens snoeihard inkopte.

Na rust ging CSW verbeten op jacht naar de gelijkmaker. De ploeg kende heel veel balbezit en een De Meern dat angstig alleen maar op de counter loerde. De ploeg uit Wilnis was een aantal malen dreigend richting de doelman van De Meern maar de echte grote kansen bleven uit. In de overvolle zestienmeter was het nauwelijks mogelijk om een opening te vinden. De spaarzame uitvallen van De Meern werden vakkundig lamgelegd door de verdediging van CSW. Met het inbrengen van Vincent van Hellemondt en Jordy de Groot als extra spitsen probeerde CSW alsnog een gelijkspel uit het vuur te slepen. Hoge ballen werden de zestienmeter ingepompt richting de kopsterke spitsen maar kopballen kregen niet de juiste richting. CSW bleef aandringen maar de muur die De Meern rondom de zestienmeter had opgetrokken bleef overeind. Na het laatste fluitsignaal van de prima leidende scheidsrechter de Waard was iedereen het er wel over eens dat CSW minimaal een punt had verdiend en dat mag gezien de vele afwezigen tegen de ‘aanstaande kampioen’ toch wel als een compliment worden beschouwd.


Laatst bewerkt op: 12 mei 2022 07:20

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

CSW krijgt tekort tegen De Meern

Wilnis - De doordeweekse competitiewedstrijd tegen koploper De Meern was voor CSW de laatste kans om nog kans te maken op een eventueel kampioenschap. Het gat was 7 punten dus er moest worden gewonnen. Helaas voor CSW trok De Meern met 1-2 aan het langste eind en kan CSW zich … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: