BlomBlom Mijdrecht

Bewoonster weet inbraak te voorkomen in Mijdrecht


Geplaatst op: 25 juli 2011

Mijdrecht - Een bewoonster aan de Buitenkruier wist maandagnacht een inbraak te voorkomen. De vrouw werd omstreeks 03.10 uur wakker van breekgeluiden in haar woning.

Zij nam poolshoogte en zag drie jongemannen buiten bij het keukenraam staan. Eén ervan was bezig met een breekvoorwerp en trachtte het keukenraam open te breken. De vrouw schreeuwde naar het drietal dat wegrende in de richting van de Viergang.

Gewaarschuwde politiemensen zochten de wijk af, maar vond het drietal niet meer. Volgens de bewoonster ging het om drie jongemannen in de leeftijd tussen de 15 en 25 jaar met een lengte van 1.65 tot 1.70 m. en alle drie donkere kleding droegen. De politie vraagt een ieder die informatie heeft over deze poging inbraak kontakt op te nemen via het telefoonnummer 0900-8844.

Ziet u iets verdachts, twijfel niet, maar alarmeer de politie via het alarmnummer 1-1-2.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Bewoonster weet inbraak te voorkomen in Mijdrecht

Mijdrecht - Een bewoonster aan de Buitenkruier wist maandagnacht een inbraak te voorkomen. De vrouw werd omstreeks 03.10 uur wakker van breekgeluiden in haar woning. Zij nam poolshoogte en zag drie jongemannen buiten bij het keukenraam staan. Eén ervan was bezig met een breekvoorwerp en trachtte het keukenraam open te … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: