001 - Vogelvrij TOP
Mirthe Mons 3e in Categorie 6 Meisjes bij Districtskampioenschap

Mirthe Mons 3e in Categorie 6 Meisjes bij Districtskampioenschap


Geplaatst op: 17 mei 2022

Uithoorn - Mirthe Mons (Waverveen) van UWTC reed afgelopen zondag 15 mei de NK selectiewedstrijd en tevens het districtskampioenschap in Wijdewormer in Categorie 6. Het was een snelle en zware wedstrijd waarin de deelnemende meiden met elkaar en een aantal jongens het peloton vormden.

In de spannende eindsprint werd Mirthe derde op een paar centimeter van de tweede plaats. De overwinning ging verdiend naar clubgenote Jytte Timmermans en tweede werd Sarah Smit van HSV De Kampioen.

Voor Mirthe Mons was dit de eerste keer op het podium in haar debuutjaar als wielrenster. Ze kan zich nu gaan voorbereiden op het NK dat op 11 juni in Nijverdal wordt gehouden. Komende zaterdag rijden Jytte Timmermans en Mirthe Mons van UWTC een jeugdwedstrijd in het voorprogramma van de profklassieker Veenendaal-Veenendaal.


Laatst bewerkt op: 17 mei 2022 04:11

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Mirthe Mons 3e in Categorie 6 Meisjes bij Districtskampioenschap

Uithoorn - Mirthe Mons (Waverveen) van UWTC reed afgelopen zondag 15 mei de NK selectiewedstrijd en tevens het districtskampioenschap in Wijdewormer in Categorie 6. Het was een snelle en zware wedstrijd waarin de deelnemende meiden met elkaar en een aantal jongens het peloton vormden. In de spannende eindsprint werd Mirthe … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: