001 - Vogelvrij TOP
44 jaar carnavalsvereniging de Hoefstampers

44 jaar carnavalsvereniging de Hoefstampers


Geplaatst op: 17 mei 2022

Op 10 januari 1978 is de vereniging opgericht in het toenmalige cafe “de Kil” in de Hoef.

Ton Kooiman en Johan Looy waren de initiatiefnemers en de eerste Prins was de heer Frans Jansen uit de Amstelhoek. Leden van de Raad van Elf van het eerste uur waren: Klaas Vermeulen, Pietje Jongerling, Dorus Sassen, Poerk, Hein Bosman, Huub van Bemmelen, Richard Felix, Ton Kooiman, Ton van Dam, Ton Bakker en Ton Bosman. Dit jaar bestaat de vereniging 44 jaar en dat is natuurlijk een rede om het groots te vieren. In januari hadden we natuurlijk nog te maken met corona en kon het feest natuurlijk niet door gaan en daarom is er voor gekozen om het toch in het jubileumjaar te vieren en wel op woensdagavond 25 mei, tijdens het zomercarnaval in de feesttent aan de Schattekerkerweg 6 te de Hoef. Op het programma staan Dik en Gezellig, die een ieder ook zeker kent van het Bloklandfeest, Marco de Hollander is ook van de partij en de muzikale omlijsting wordt verder verzorgd door discotheek Blue Wave uit Nieuwkoop. De aanvang van de avond is 20.30 en om 01.30 wordt er afgesloten. De entree voor deze avond is slechts € 10,- De Hoefstampers zouden het leuk vinden als er op deze avond ook zoveel mogelijk oud-leden langs komen om samen met de huidige Raad van Elf dit jubileum te vieren en natuurlijk herinneringen met elkaar op te halen. Onze oud-leden kunnen zich opgeven via cvdehoefstampers@gmail.com en dan zorgt de vereniging er voor dat er gratis kaarten klaar liggen bij de entree.

Op de foto uit het verleden oud prins Poerk, prinses Natasja, Grootvorst Huub en de dansmariekes Annemiek van Diemen, Monique Sassen, Monique van Rijn, Cindy Telkamp, Patricia Roeleveld en Judith Roling


Laatst bewerkt op: 17 mei 2022 18:45

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

44 jaar carnavalsvereniging de Hoefstampers

Op 10 januari 1978 is de vereniging opgericht in het toenmalige cafe “de Kil” in de Hoef. Ton Kooiman en Johan Looy waren de initiatiefnemers en de eerste Prins was de heer Frans Jansen uit de Amstelhoek. Leden van de Raad van Elf van het eerste uur waren: Klaas Vermeulen, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: