001 - Vogelvrij TOP

Ellie van Senten wederom clubkampioen van Tafeltennisvereniging Vitac Vinkeveen


Geplaatst op: 17 mei 2022

Vinkeveen - Vrijdag werd in de Willistee het clubkampioenschap enkelspel van Tafeltennisvereniging Vitac gespeeld. Er werd begonnen met een plaatsingsronde om je te plaatsen voor de eerste vierkamp of voor de tweede vierkamp. Voor de eerste vierkamp wisten Ellie van Senten, Kees Pronk, Oscar Riehl en Danny Hilhorst zich te plaatsen en zij speelden een vierkamp om de titel 2022, nadat de titelstrijd in 2020 en in 2021 wegens corona niet gehouden kon worden.

De verliezersronde werd gewonnen door Margit de Koning , die daarmee op de vijfde plaats eindigde. De zesde plaats was voor Stephan Schel, net voor Eddy Godfried en hekkesluiter Yuhan Yang, die verrassend goed speelde en regelmatig goed kon uithalen met haar goede en snelle forehandaanval.

In de finaleronde won Ellie van Senten van Kees Pronk die verrassend een game wist af te snoepen. Danny Hilhorst klopte van Oscar Riehl. In de strijd om de derde plek was Oscar Riehl de eerst twee games oppermachtig, maar Kees Pronk kwam sterk terug en dwong een vijfde game af. Daarin was Oscar Riehl goed bij de les en hij was de terechte winnaar en eindigde hij dus op de derde plek.

De laatste wedstijd werd een herhaling van de finale van het laatste kampioenschap destijds gewonnen door van Senten. De eerste game leek het weer die kant op te gaan, van Senten wist met soepel spel Hilhorst te ontregelen en de winst te pakken. Daarna volgde echter twee games waarin Hilhorst met goed en gevarieerd aanvalsspel van Senten te snel af was. Het zag er even slecht uit voor van Senten, maar de herpakte zich knap door de spannende vierde game te pakken en vervolgens een hele goede beslissende vijfde game af te leveren. Zodoende werd ze voor de zevende keer clubkampioen van Vitac.

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Ellie van Senten wederom clubkampioen van Tafeltennisvereniging Vitac Vinkeveen

Vinkeveen - Vrijdag werd in de Willistee het clubkampioenschap enkelspel van Tafeltennisvereniging Vitac gespeeld. Er werd begonnen met een plaatsingsronde om je te plaatsen voor de eerste vierkamp of voor de tweede vierkamp. Voor de eerste vierkamp wisten Ellie van Senten, Kees Pronk, Oscar Riehl en Danny Hilhorst zich te … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: