001 -Family

Met 181 km/u over a2 bij Abcoude


Geplaatst op: 24 juli 2011

Abcoude/Amsterdam -Een 28-jarige man uit Amsterdam zuidoost is vrijdagavond aangehouden voor het overtreden van verschillende verkeersregels.

De man reed ter hoogte van Abcoude met 181 km/u over de snelweg A2 richting Amsterdam. Een agent sommeerde hem te stoppen bij een stoplicht, maar hij negeerde het stopteken, reed door het rood en reed met hoge snelheid Amsterdam in. Op de Meibergdreef reed hij 119 km/u waar je 50 km/u mag rijden. Ondertussen was hij meerdere malen aan het bumperkleven. Uiteindelijk reed de man zich klem in een woonwijk. De man is aangehouden. Zijn rijbewijs is ingevorderd en hij moet verplichts een rijgedragcursus bij het CBR volgen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Met 181 km/u over a2 bij Abcoude

Abcoude/Amsterdam -Een 28-jarige man uit Amsterdam zuidoost is vrijdagavond aangehouden voor het overtreden van verschillende verkeersregels. De man reed ter hoogte van Abcoude met 181 km/u over de snelweg A2 richting Amsterdam. Een agent sommeerde hem te stoppen bij een stoplicht, maar hij negeerde het stopteken, reed door het rood … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: