Atlantis houdt punten in Mijdrecht na sterke wedstrijd tegen Reeuwijk

Geplaatst op: 23 mei 2022

Mijdrecht - Na de spannende wedstrijd van vorige week werd de competitie deze week hervat tegen Reeuwijk. Tegen deze ploeg had Atlantis nog iets goed te maken, de uitwedstrijd voor de zaal werd hier namelijk verloren. De door Van Walraven B.V. gesponsorde ploeg was dan ook vastberaden om te laten zien dat we niet voor niets promotie hebben behaald in de zaal. Verder zou winst voor Atlantis betekenen dat er weer omhoog gekeken kon worden tijdens de rest van de competitie.

De start van de wedstrijd was voor Reeuwijk, waar ze goed uit de startblokken kwamen en scherp schoten van afstand. Dit zorgde ervoor dat na de eerste 7 minuten er een 1-4 voorsprong was opgebouwd door de uitploeg. Gelukkig herpakten de Mijdrechtenaren zich snel en werd de wedstrijd weer gelijk getrokken. In deze fase van de wedstrijd hadden beide ploegen moeite om veel te scoren, waardoor Jeroen na 18 minuten de 5-5 erin wist te prikken.

Hierna leek Atlantis het spelletje van Reeuwijk goed door te hebben, en wist de uitploeg maar moeilijk aan scoren toe te komen. De thuisploeg had hier minder moeite mee, waardoor er een gat geslagen kon worden door onder andere Sander van der Sluijs, die scherp in zijn schoten zat. De stand met rust was 11-7 in het voordeel van de Mijdrechtenaren, die goed in de wedstrijd zaten.

In de rust gaf coach Wim Schaap nog een aantal pointers, en benadrukte wat Atlantis kon doen om deze wedstrijd nog verder naar zich toe te trekken. Met nieuwe energie kwamen beide ploegen weer het veld op om de wedstrijd te hervatten.

Direct na rust leek Reeuwijk met een nieuw plan uit de kleedkamer te zijn gekomen, wat direct in een doelpunt resulteerde. Gelukkig kon de thuisploeg snel meekomen en daarna de controle over de wedstrijd weer overnemen. De voorsprong werd langzaam uitgebouwd tot er met nog een goede 10 minuten te spelen 20-11 op het scorebord stond. In deze fase van de wedstrijd herpakte Reeuwijk zich nog even kort, en maakte in korte tijd 3 goals. Helaas voor de ploeg uit Reeuwijk was het gat te groot, het verschil gemaakt. De wedstrijd eindigde met een stand van 21-16 voor de thuisploeg.

Volgende week zal er in Vleuten tegen Fiducia gespeeld worden om 15:30. Hopelijk zien we jullie daar weer om ons naar de overwinning te juichen

Laatst bewerkt op: 23 mei 2022 08:34

Mijdrecht - Na de spannende wedstrijd van vorige week werd de competitie deze week hervat tegen Reeuwijk. Tegen deze ploeg had Atlantis nog iets goed te maken, de uitwedstrijd voor de zaal werd hier namelijk verloren. De door Van Walraven B.V. gesponsorde ploeg was dan ook vastberaden om te laten … Lees meer »