001 - Vogelvrij TOP
Atalante volleybal maakt deal met nieuwe trainer

Atalante volleybal maakt deal met nieuwe trainer


Geplaatst op: 23 mei 2022

Vinkeveen - Als volleybal vereniging Atalante Vinkeveen waren we al een tijdje op zoek naar een nieuwe trainer voor ons hoogste damesteam. Afgelopen week is het gelukt om Carol van der Palen uit Wilnis voor die baan vast te leggen. Alhoewel hij pas met ingang van volgend seizoen zou starten, is hij nu al enthousiast begonnen met het uitzetten van de lijnen voor dit door Krijn Verbruggen gesponsorde team. Dit geeft hem ook de gelegenheid om verder kennis te maken met onze club.

Carol komt uit Hoofddorp en is recentelijk in Wilnis komen wonen. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en één van zijn eerste acties was om weer een vereniging te vinden alwaar hij met zijn grote ervaring en vakkennis weer een bijdrage zou kunnen gaan leveren aan zowel spelplezier als sportieve prestaties. Alhoewel hij gecertificeerd is voor beduidend hoger spelende teams, kiest hij voor de kleinschaligheid van onze vereniging. Naast het trainen en coachen van de Krijn Verbruggen equipe zal hij zich op ons verzoek ook gaan bemoeien met het coachen van de overige trainers en het incidenteel verzorgen van een beachvolleybaltraining.

Atalante neemt komend seizoen deel aan de competitie met vier heren- en drie damesteams op verschillende niveaus. Daarnaast beschikken we over een gezellige recreantengroep en een springlevende jeugdafdeling. Trainen doen we op dinsdagavond. De thuiswedstrijden spelen we op de vrijdag in sporthal de Boei. Natuurlijk gaan we voor sportieve prestaties van onze competitieteams. Daarnaast is Atalante gewoon een zeer leuke vereniging waar het goed toeven is. Ben je geïnteresseerd, loop dan eens binnen op de dinsdagavond. Je kunt je ook oriënteren op www.vv-atalante.nl of op facebook waar we ook te vinden zijn. Mailen kan uiteraard ook naar tc@vv-atalante.nl .


Laatst bewerkt op: 23 mei 2022 07:02

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Atalante volleybal maakt deal met nieuwe trainer

Vinkeveen - Als volleybal vereniging Atalante Vinkeveen waren we al een tijdje op zoek naar een nieuwe trainer voor ons hoogste damesteam. Afgelopen week is het gelukt om Carol van der Palen uit Wilnis voor die baan vast te leggen. Alhoewel hij pas met ingang van volgend seizoen zou starten, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: