001 - Vogelvrij TOP

Contactgorpe voor Ouders van kinderen met autisme


Geplaatst op: 24 mei 2022

Heeft u een kind met autisme tussen de 3 en 23 jaar en woont u in regio Amstelland? Kom dan naar de Oudercontact groep Autisme op 7 juni. Tijdens de bijeenkomsten vindt herkenning, erkenning, steun, tips, adviezen en u kunt uw ervaringen delen met anderen in een soortgelijke situatie.

Mantelzorg & Meer organiseert deze contactgroep ouders maandelijks, behalve tijdens de schoolvakanties. Deelname is kosteloos en u kunt per keer aangeven of u komt.

De eerstvolgende bijeenkomst is op dinsdag 7 juni van 19.45 tot 21.30. De bijeenkomst is in het MOC gebouw, de buurtkamer, Lindenlaan 75, Amstelveen.

Meer informatie of aanmelden: Als u zich wilt aanmelden of vragen hebt, kunt u mailen naar info@mantelzorgenmeer.nl, of bellen met 020 5127250.

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Contactgorpe voor Ouders van kinderen met autisme

Heeft u een kind met autisme tussen de 3 en 23 jaar en woont u in regio Amstelland? Kom dan naar de Oudercontact groep Autisme op 7 juni. Tijdens de bijeenkomsten vindt herkenning, erkenning, steun, tips, adviezen en u kunt uw ervaringen delen met anderen in een soortgelijke situatie. Mantelzorg … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: