001 - Vogelvrij TOP
Hemelvaartsdag vieren in De Wegwijzer

Hemelvaartsdag vieren in De Wegwijzer


Geplaatst op: 24 mei 2022

Op donderdag 26 mei leidt ds. D. Quant uit Houten de dienst om 09:30 uur in de Christelijke Gereformeerde Kerk De Wegwijzer.
Op 26 mei viert de kerk van Jezus Christus zijn hemelvaart. Dat betekent dat zijn plaats op deze aarde leeg raakt. De leerlingen die erbij stonden zien het voor hun ogen gebeuren. Het ene moment is Jezus er nog, het volgende moment wordt hij door een wolk (teken van de aanwezigheid van zijn Vader) omhuld. Dat gebeurt er op aarde. Maar… wat gebeurt er op hetzelfde moment in de hemel? Belangstellenden zijn hartelijk welkom in de diensten van De Wegwijzer op het adres Koningin Julianalaan 22 in Mijdrecht. De online diensten kunt u live of achteraf volgen via de link van kerkdienstmeebeleven.nu die op de website cgkmijdrecht.nl/onlinediensten te vinden is. Bekijk wekelijks nieuwe info op cgkmijdrecht.nl/nieuwsartikel

 

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Hemelvaartsdag vieren in De Wegwijzer

Op donderdag 26 mei leidt ds. D. Quant uit Houten de dienst om 09:30 uur in de Christelijke Gereformeerde Kerk De Wegwijzer.Op 26 mei viert de kerk van Jezus Christus zijn hemelvaart. Dat betekent dat zijn plaats op deze aarde leeg raakt. De leerlingen die erbij stonden zien het voor … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: