001 -Family
Kortingsfestival bij De Loods van 26 mei t/m 6 juni

Kortingsfestival bij De Loods van 26 mei t/m 6 juni


Geplaatst op: 26 mei 2022

Hier een uitnodiging voor het jaarlijkse actie spektakel die jij zeker niet wilt missen; het 10-daagse kortingsfestival! Van donderdag 26 mei tot en met maandag 6 juni shop je bij De Loods in Mijdrecht met mega kortingen op merken als PME Legend, No Excess, Jack & Jones, Petrol, My Jewellery en nog veel meer grote namen.

Het festivalseizoen is gaande en De Loods doet mee! Trek niet je dans, maar je shopschoenen aan en sprint naar deze indoor modestad bomvol acties. Nog 7 dagen tot je kunt profiteren van PME Legend t-shirt en polo’s voor scherpe prijzen v.a. €20,-, 25% korting op de gehele Colourful Rebel collectie, 2 Jack and Jones jeans voor €100,- of 2 denim shorts van het merk ONLY and SONS voor maar €45,-. Dit zijn slechts 4 van de 13 acties waarmee jij bizar veel euro’s kunt besparen.

Bij De Loods krijgt shoppen een nieuwe betekenis. Je ontvangt bij binnenkomst een gouden rekje op wieltjes voor jouw items, waarmee je zeer relaxed door de winkel flaneert. Neem tussendoor nog even een welverdiende break aan de 18 meter lange bar en geniet van de gratis koffie of thee. Kom langs, ervaar en BELEEF!

Hemelvaartsdag, 1ste & 2de Pinksterdag OPEN van 12:00 tot 17:00 uur

Adres: Dorpsstraat 29 en 35 in het centrum van Mijdrecht

1100m2 FASHION | GIFTS | XL MACARONS| FREE COFFEE | 7 DAYS OPEN | BEAUTY | FREE PARKING


Laatst bewerkt op: 26 mei 2022 09:37

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kortingsfestival bij De Loods van 26 mei t/m 6 juni

Hier een uitnodiging voor het jaarlijkse actie spektakel die jij zeker niet wilt missen; het 10-daagse kortingsfestival! Van donderdag 26 mei tot en met maandag 6 juni shop je bij De Loods in Mijdrecht met mega kortingen op merken als PME Legend, No Excess, Jack & Jones, Petrol, My Jewellery … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: