001 - Vogelvrij TOP
Zaterdag 11 juni bij SV Hertha: het 9e Jasmin Peters Meidenvoetbaltoernooi

Zaterdag 11 juni bij SV Hertha: het 9e Jasmin Peters Meidenvoetbaltoernooi


Geplaatst op: 28 mei 2022

Na 2 coronajaren organiseren we gelukkig weer het Jasmin Peters Meidenvoetbaltoernooi. Dit bijzondere toernooi is ter nagedachtenis aan Jasmin Peters. Zij had altijd een grote passie voor voetbal en voetbalde dan ook met veel plezier bij SV Hertha en CSW. Op 12 September 2011 overleed ze aan acute leukemie, ze heeft net geen veertien jaar mogen worden…

Om Jasmins passie voor voetbal in ere te houden besloten Hertha en haar ouders jaarlijks een meidenvoetbaltoernooi te organiseren, dat 2 belangrijke doelen steunt.

Ons inmiddels nationale toernooi heeft dit jaar meer dan 30 aanmeldingen en zal bestaan uit 3 blokken om de drukte en gezelligheid over de dag te verspreiden. De hele dag door is er een doorlopende loterij vol gesponsorde prijzen. De totale opbrengst van deze loterij zal ,zoals bekend, gaan naar het Ronald Mc Donald Huis en de Stichting Emma Kinderziekenhuis. Aan beiden hebben Jasmin en haar familie veel steun gehad.

De dag zal beginnen met het hijsen van Jasmins vlag om 8.45 uur gevolgd door de wedstrijden van de MO9- en de MO11-, om 11.30 uur de MO13 en MO 15 en om 14.30 uur de wedstrijden van de MO17- en MO19-teams.

Heeft u zin in een super gezellig en sportief meidentoernooi , dat zieke kinderen en hun families steunt, kom dan 11 juni langs bij SV Hertha in Vinkeveen (Sportpark de Molmhoek) om er samen weer een geslaagd toernooi van te maken!

U kunt ons natuurlijk ook sponsoren en/of steunen door een donatie op rekeningnummer NL87RABO0171625730 o.v.v. Jasmin Peters meidenvoetbaltoernooi.

Voor meer informatie, neem contact op met Danny Bierman (06-22958501) of ga naar onze website www.jasminpeters-meidenvoetbaltoernooi.nl.

Graag tot ziens!


Laatst bewerkt op: 28 mei 2022 20:04

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zaterdag 11 juni bij SV Hertha: het 9e Jasmin Peters Meidenvoetbaltoernooi

Na 2 coronajaren organiseren we gelukkig weer het Jasmin Peters Meidenvoetbaltoernooi. Dit bijzondere toernooi is ter nagedachtenis aan Jasmin Peters. Zij had altijd een grote passie voor voetbal en voetbalde dan ook met veel plezier bij SV Hertha en CSW. Op 12 September 2011 overleed ze aan acute leukemie, ze … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: