001 - Vogelvrij TOP
A2 bij Abcoude bezaaid met stenen: flinke file

A2 bij Abcoude bezaaid met stenen: flinke file


Geplaatst op: 2 juni 2022

Op de A2 tussen Abcoude en Vinkeveen is donderdagmiddag iemand z'n betonklinkers verloren. Deze vielen van een pallet die lag op een aanhanger. De aanhanger raakte beschadigd en heeft lekke banden.

De snelweg richting Utrecht ligt bezwaaid met de stenen, tot hilariteit van twitteraars. "Dat is gek" schrijft Albert bijvoorbeeld. "Vanochtend was het daar gewoon nog asfalt." Of berger Dennis: "Als iedereen z'n steentje bijdraagt, is de weg zo vrij toch?" De mensen van Rijkswaterstaat zien er ook wel de lol van in. "Steengoede opmerking" reageren zij op Ronald, die zei dat het 'keidruk' was.

Omdat het vlak voor de spits gebeurde, werd het inderaad keidruk. Rijkswaterstaat stelde een omleiding in via de A9 en A27. Inmiddels zijn de meeste klinkers opgeruimd. Rond 17:50 uur waren vrijwel alle rijstroken vrijgegeven.
Laatst bewerkt op: 2 juni 2022 17:53

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

A2 bij Abcoude bezaaid met stenen: flinke file

Op de A2 tussen Abcoude en Vinkeveen is donderdagmiddag iemand z'n betonklinkers verloren. Deze vielen van een pallet die lag op een aanhanger. De aanhanger raakte beschadigd en heeft lekke banden. De snelweg richting Utrecht ligt bezwaaid met de stenen, tot hilariteit van twitteraars. "Dat is gek" schrijft Albert bijvoorbeeld. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger:
Google maps laden...