CSW in slotfase langs CDW

Geplaatst op: 3 juni 2022

Beide ploegen wensten er een leuke pot voetbal van te maken en zo ontstonden er aan beide kanten nogal wat kansen en het was vooral aan doelman Thijs Imming te danken dat CSW niet op achterstand kwam in deze eerste helft. Met een paar katachtige reflexen wist hij zijn doel schoon te houden. Aan de andere kant was een inzet van Justin Blok net iets te zacht waardoor de bal net voor de doellijn kon worden weggewerkt. Vervolgens kreeg CSW nog enkele mogelijkheden maar de ploeg was erg slordig in de afwerking.

Na rust begon CSW steeds meer aan te dringen maar de mooiste kansen werden om zeep geholpen. Pas aan het einde van de wedstrijd kon CSW orde op zaken stellen. Maar het was wel eerst CDW dat in minuut 85 op voorsprong kwam. De bal kwam na een goed opgezette aanval bij de spits die zich vervolgens knap vrij kapte en heel beheerst de 1-0 liet aantekenen. Nog geen minuut later was de stand alweer gelijk. Matt Veerhuis kon alleen op de doelman afgaan om vervolgens het leer in de verste hoek te deponeren. In de laatste minuut van de officiële speeltijd ging CSW zelfs nog met de overwinning aan de haal. Matt veerhuis gaf de bal voor aan de geheel vrijstaande Bram Korver die met het hoofd CSW de 1-2 zege bezorgde.

Laatst bewerkt op: 3 juni 2022 20:05

Wilnis - CSW moest dinsdagavond nog even richting Wijk bij Duurstede om de competitiewedstrijd tegen CDW af te werken. Na een leuke wedstrijd met veel kansen ging CSW met een 1-2 overwinning weer richting Wilnis. Beide ploegen wensten er een leuke pot voetbal van te maken en zo ontstonden er … Lees meer »