De Baat (2e)

Zaterdag 30 juli Tropical Night in Aalsmeer


Geplaatst op: 21 juli 2011

Liefhebbers van zomerse muziek kunnen op zaterdag 30 juli hun hart ophalen tijdens de Tropical Night. Van 21.00 tot 01.00 uur wordt in Aalsmeer Centrum een tropisch feestje georganiseerd met zomerse muziek op drie verschillende locaties.

De Antilliaanse 7-mans formatie Harvey and Friends verzorgt een optreden bij Blitzz en De Oude Veiling op het podium in de Marktstraat. Harvey and Friends staat garant voor het typische Caribische geluid wat een Aalsmeerse tropische avond nodig heeft. Harvey is muzikaal beïnvloed door de soulmuziek van Kool and the Gang, James Brown, Earth, Wind and Fire en daarom staan diverse mooie liedjes van deze artiesten op hun repertoire.

Danscafé De Praam in de Zijdstraat gaat ook weer knallen tijdens Tropical Night. Op een aangekleed zandstrand met palmbomen kan vanaf 21.00 uur gedanst worden op klanken van de Relax entertainment disco show verzorgd door diverse dj's onder het genot van een lekkere sangria of een lekkere koele Jillz.

Café Bar Joppe in de Weteringstraat heeft voor de deur een podium waar vier dj's de meest zomerse platen uit hun koffer halen. Afwisselend zorgen daar de dj's Bel-C, Nista, Chillz, Francklin Mckoy en Funky Floyd voor de heerlijkste zomerse grooves.

Hapjes en drankjes
Bij de diverse podia worden ook bars ingericht waar behalve lekkere drankjes ook tropische hapjes verkrijgbaar zijn. Voor een zomers feestje kom je dus zaterdag 30 juli naar de Tropical Night in Aalsmeer Centrum!

Huishoudelijke mededelingen
De Tropical Night wordt georganiseerd door Danscafé De Praam, Café Bar Joppe, De Oude Veiling en Blitzz in samenwerking met Winkeliers Vereniging Aalsmeer Centrum. De muziek tijdens Tropical Night stopt buiten om 1.00 uur maar daarna gaat het feest binnen door op de verschillende Afterparties. De organisatie raadt aan om zoveel mogelijk te voet of op de fiets te komen, dit in verband met de afsluiting van de Van Cleeffkade, de beperkte beschikbare parkeergelegenheid en alcoholcontroles. Het is niet toegestaan zelf alcoholische dranken mee het dorp in te nemen. De politie zal hier tegen optreden. Uiteraard bevinden zich ook toiletten in de nabijheid van de verschillende horecapunten. De EHBO is te vinden in de Weteringstraat.

Kijk voor meer informatie op de website www.aalsmeercentrum.nl.

 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zaterdag 30 juli Tropical Night in Aalsmeer

Liefhebbers van zomerse muziek kunnen op zaterdag 30 juli hun hart ophalen tijdens de Tropical Night. Van 21.00 tot 01.00 uur wordt in Aalsmeer Centrum een tropisch feestje georganiseerd met zomerse muziek op drie verschillende locaties. De Antilliaanse 7-mans formatie Harvey and Friends verzorgt een optreden bij Blitzz en De … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: