001 - Vogelvrij TOP
Autodief gepakt met hulp van politiehelikopter in Mijdrecht

Autodief gepakt met hulp van politiehelikopter in Mijdrecht


Geplaatst op: 7 juni 2022

De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag een autodief aangehouden met hulp van de politiehelikopter.

Rond 00.00 uur kreeg de politie een melding dat er een auto gestolen werd op de Borsaliastraat in Mijdrecht. Na een zoektocht trof de politie de auto rijdend aan op de Hoofdweg en gaf een stopteken. De bestuurder sloeg op de vlucht, maar reed zich klem in een doodlopende straat met garageboxen. De auto ramde de garagebox en de verdachte vluchtte. 

De politiehelikopter werd ingezet en de verdachte werd uiteindelijk gevonden. De politie heeft met de inzet van het stroomstootwapen de verdachte kunnen aanhouden op een bruggetje aan de Gravenstraat in Mijdrecht.

In deze zaak wordt het snelrecht toegepast en de man moet zich aanstaande donderdag voor de politierechter verantwoorden.Laatst bewerkt op: 7 juni 2022 14:04

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Autodief gepakt met hulp van politiehelikopter in Mijdrecht

De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag een autodief aangehouden met hulp van de politiehelikopter. Rond 00.00 uur kreeg de politie een melding dat er een auto gestolen werd op de Borsaliastraat in Mijdrecht. Na een zoektocht trof de politie de auto rijdend aan op de Hoofdweg en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: