001 -Family
Politie valt diverse bedrijven, winkels en woningen binnen

Politie valt diverse bedrijven, winkels en woningen binnen


Geplaatst op: 10 juni 2022

De politie is vrijdagochtend diverse panden in Mijdrecht en Vinkeveen binnengevallen. De actie heeft te maken met een lopend onderzoek.

De actie startte vrijdagochtend vroeg. Volgens getuigen drong de politie rond 05:00 uur al diverse panden binnen. Dat ging met grof geweld. In Mijdrecht gaat het om zeker twee bedrijfspanden / winkels en twee woningen. In Vinkeveen betreft de locatie ook een bedrijfspand.

Diverse agenten pendelen heen en weer tussen de locaties terwijl andere het pand doorzoeken. Daarbij wordt gebruik gemaakt van speurhonden. In totaal zijn er tientallen agenten betrokken bij de actie.

In Mijdrecht heeft de politie enkele auto's in beslag genomen. De eigenaar van één van de winkels waar de politie onderzoek doet staat met zijn handen in het haar. Hij is zich van geen kwaad bewust en vraagt zich af waar de politie mee bezig is.

De politie kon vrijdagochtend nog weinig kwijt over het onderzoek. Zij laten weten dat ze later vandaag met een update komen. Dit zal direct gepubliceerd worden op deze website. (Zie publicatie hier)De geruchten dat er één persoon is aangehouden konden zij ook niet bevestigen.

Laatst bewerkt op: 10 juni 2022 14:39

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Politie valt diverse bedrijven, winkels en woningen binnen

De politie is vrijdagochtend diverse panden in Mijdrecht en Vinkeveen binnengevallen. De actie heeft te maken met een lopend onderzoek. De actie startte vrijdagochtend vroeg. Volgens getuigen drong de politie rond 05:00 uur al diverse panden binnen. Dat ging met grof geweld. In Mijdrecht gaat het om zeker twee bedrijfspanden … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: