Zeer zwak CSW kansloos bij Waterwijk

Geplaatst op: 12 juni 2022

Voor CSW is het seizoen ten einde. De ploeg uit Wilnis wist zich niet te plaatsen voor de volgende ronde van de nacompetitie door een kansloze nederlaag tegen Waterwijk uit Almere.

De beginfase van de wedstrijd viel nog wel mee aan de kant van CSW. De ploeg was het meest dreigend maar grote kansen wist het zich niet te creëren. Achterin kwam de ploeg ook niet in grote problemen want ook Waterwijk, dat voornamelijk de lange bal hanteerde, bakte er ook niet veel van. Vooral aan CSW-zijde was deze eerste helft van een bedroevend niveau. De ploeg leed heel veel balverlies en was nauwelijks in staat om een fatsoenlijke aanval op te bouwen. Tegen het einde van de eerste helft was het Waterwijk dat de leiding nam. Een ongelukkige botsing binnen de zestienmeter werd door de scheidsrechter bestraft met een strafschop die vervolgens onhoudbaar werd binnengeschoten.

Na rust een iets beter CSW met veel balbezit maar de ploeg was deze middag niet in staat om het Waterwijk maar enigszins moeilijk te maken. Waterwijk leunde achterover en speelde lekker op de counter. Na 77 minuten spelen gooide Waterwijk de wedstrijd definitief in het slot. Alleen voor doelman Gok faalde de spits van Waterwijk niet en liet de 2-0 aantekenen. CSW probeerde met lange ballen nog iets te forceren maar de doelman van Waterwijk was niet te passeren. Ook bij een prima inzet van Jordy de Groot kon hij de bal net uit zijn doel tikken. CSW kon vervolgens geen potten meer breken en is dus na 1 wedstrijd reeds uitgeschakeld in de strijd om promotie naar de eerste klasse.

Laatst bewerkt op: 12 juni 2022 20:03

Voor CSW is het seizoen ten einde. De ploeg uit Wilnis wist zich niet te plaatsen voor de volgende ronde van de nacompetitie door een kansloze nederlaag tegen Waterwijk uit Almere. De beginfase van de wedstrijd viel nog wel mee aan de kant van CSW. De ploeg was het meest … Lees meer »