De Vinken E1 viert kampioenschap

Geplaatst op: 14 juni 2022

Na een tweede plek in de zaalcompetitie had de E1 van korfbalvereniging De Vinken een missie: het kampioenschap in de voorjaarscompetitie op het veld wél binnenhalen. Met succes! Afgelopen zaterdag werd de nummer twee, Huizen E1, met 18-4 verslagen. Hoewel de competitie nog niet ten einde is hebben Sanne Kroon, Mike van der Linden, Stan Kooijman, Kjeld van Dasler en trainer/coach Arjan Kroon het kampioenschap op zak.

Op voorhand werd er wel met een beetje spanning uitgekeken naar de thuiswedstrijd tegen Huizen E1. In de zaal wist Huizen twee keer te winnen van De Vinken. Maar, in de veldcompetitie zijn de kaarten anders geschud. De Vinken E1, gesponsord door Jumbo, won alle wedstrijden met ruime cijfers, waaronder ook de uitwedstrijd tegen Huizen. Ondanks dat, moet de wedstrijd toch altijd eerst nog maar weer gespeeld worden. De eerste tien minuten liep de stand nog redelijk gelijk op, daarna nam De Vinken geleidelijk meer afstand. In de rust was de voorsprong 7-2. In de tweede helft kwam de doelpuntenmachine van De Vinken flink op stoom wat resulteerde in een prachtige eindstand van 18-4. Een mooi kampioenschap, waarbij in 5 wedstrijden al 85 doelpunten werden gescoord. Voor de winnaars waren er bloemen, medailles en ijsjes.

Laatst bewerkt op: 14 juni 2022 07:54

Na een tweede plek in de zaalcompetitie had de E1 van korfbalvereniging De Vinken een missie: het kampioenschap in de voorjaarscompetitie op het veld wél binnenhalen. Met succes! Afgelopen zaterdag werd de nummer twee, Huizen E1, met 18-4 verslagen. Hoewel de competitie nog niet ten einde is hebben Sanne Kroon, … Lees meer »