001 - De Baat

De Coronas komen naar Wilnis Festival


Geplaatst op: 21 juli 2011

Ben jij een reïncarnatie van David Bowie of heb je de moves van Michael Jackson. Ben jij net zo'n snarenplukker als Slash of sla je met de brute kracht van een Phil Collins. Dan nodigen De Coronas je graag uit on stage. Via de website van De Coronas kun je je aanmelden door online het formulier in te vullen.

Wie zijn De Coronas ??
De Coronas maken Stand-up Pop. Muziek met een vleugje cabaret. Daarin dagen ze het publiek uit om hun muzikale wensen aan de band én de zaal kenbaar te maken door de Coronas Hotline midden in de zaal door met hun mobiele telefoon het gratis Coronas-nummer te bellen. De groep speelt het direct met de nodige vocale, muzikale én fysieke acrobatiek. Ook speelt de band eigen werk en zingt het publiek geregeld een deuntje mee. Hiermee tillen De Coronas muzikale interactiviteit naar een hoger plan. Welke andere band heeft er 5000 nummers in de vingers en praat er ook nog over met hun publiek?

De Coronas maken Rock'n Roll Theater. Van stevige popsongs tot gevoelige ballades en van latin tot smartlap. De Coronas spelen het niet zomaar, ze laten het ook zien! Met originele filmbeelden, eigengemaakte animaties, schitterend decor en een verrassend flexibele vleugel. De show prikkelt dus niet alleen oor en emotie, maar biedt ook visueel spektakel. Dit, in combinatie met hun aanstekelijke optreden, zorgt voor een avond om nooit te vergeten!

Waar en wanneer kan ik deel nemen aan deze interactieve feest show?
Je kunt De Coronas komen bewonderen of na aanmelding misschien wel met ze spelen, tijdens het Wilnis festival op donderdag 18 augustus in de feesttent in het speelwoud te Wilnis.

Voor meer info www.wilnisfestival.nl
Hier vind je ook alle info over kaartverkoop en de verdere activiteiten tijdens het Wilnis festival 2011

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De Coronas komen naar Wilnis Festival

Ben jij een reïncarnatie van David Bowie of heb je de moves van Michael Jackson. Ben jij net zo'n snarenplukker als Slash of sla je met de brute kracht van een Phil Collins. Dan nodigen De Coronas je graag uit on stage. Via de website van De Coronas kun je … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: