001 - Vogelvrij TOP
CDA’er Annik van Berlo bij ‘Door de Mangel’

CDA’er Annik van Berlo bij ‘Door de Mangel’


Geplaatst op: 16 juni 2022

Maandag was Arjen Vos, hoofdredacteur van ‘Aalsmeer Vandaag’ te gast bij ‘Door de Mangel’. De Aalsmeers kampioen bommetje verdient zijn boterham o.a. met schoolfotografie. Hij vond voor de uitzending van maandag 20 juni een opvolger in de voorzitter van het CDA Aalsmeer Annik van Berlo. Zijn vraag aan Annik is: Waarover heb je je in Aalsmeer het meest verwonderd? Maar ook is hij benieuwd of ze zich meer verwant voelt met Nederland of België. Heb je ook een vraag voor Annik? Mail deze dan naar studio@radioaalsmeer.nl.

‘Echt Esther’: Zielsgelukkig

Donderdag 16 juni zijn Sylvia (60) en Dorine (58) om 19.00 uur te gast bij 'Echt Esther'. Zielsgelukkig is hun Facebook-pagina met inmiddels 169.000 volgers. Esther Sparnaaij is benieuwd hoe dat is ontstaan en wat het is.

Jaren 80 bij ‘Aalsmeer by Night’

De maand juni staat voor ‘Aalsmeer by Night’ in het teken van de jaren 80. Presentator Meindert van der Zwaard laat de luisteraars drie avonden genieten van de leukste en opmerkelijkste muziek uit 1980 tot 1989 en dat iedere donderdagavond van acht tot middernacht.

Film laatste bloemenvaktentoonstelling op TV

De film van de maand juni is de film die is gemaakt van de laatste bloemenvaktentoonstelling in 1999. In de film o.a. uitgebreide beelden van de beurs en korte interviews met deelnemers en bezoekers. De film wordt zaterdag 18 juni om 13.00 uur getoond en daarvoor heeft Jan van Veen in zijn programma een interview met een vrijwilliger van Oud Aalsmeer.

Piano en viool bij ‘Intermezzo’

Het klassieke radioprogramma 'Intermezzo' besteedt maandag 20 juni tussen 21.00 en 23.00 uur aandacht aan de zeer talentvolle Amerikaanse pianist Benjamin Kim. Tevens laat hij ons kennismaken met een zeer talentvolle violiste, de Nederlandse Tosca Opdam.

Groen Links en PVDA bij ‘RAP’

Voor 'Radio Aalsmeer Politiek' van woensdag 22 juni om 19.00 uur zijn vertegenwoordigers van Groen Links en PvdA uitgenodigd om hun kijk op de afgelopen formatieperiode te geven en hun visie op de komende 4 jaar als oppositiepartijen te delen met de luisteraars.


Laatst bewerkt op: 16 juni 2022 08:09

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

CDA’er Annik van Berlo bij ‘Door de Mangel’

Maandag was Arjen Vos, hoofdredacteur van ‘Aalsmeer Vandaag’ te gast bij ‘Door de Mangel’. De Aalsmeers kampioen bommetje verdient zijn boterham o.a. met schoolfotografie. Hij vond voor de uitzending van maandag 20 juni een opvolger in de voorzitter van het CDA Aalsmeer Annik van Berlo. Zijn vraag aan Annik is: … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: