001 - Vogelvrij TOP

Binnenkort 4-kamerwoning vrij in woongroep in Uithoorn


Geplaatst op: 16 juni 2022

De woongroep Centraal Wonen Uithoorn, gelegen aan de Flevomeer in Uithoorn bestaat uit 15, in grootte variërende, sociale huurwoningen. De woongroep is bedoeld voor jong en oud, alleenstaanden, stellen en gezinnen. Naast de eigen woning beschikken de bewoners ook over een gemeenschappelijke huiskamer, keuken, tuin, hobbyruimte, etc. Dat biedt de mogelijkheid tot het gezamenlijk ondernemen van allerlei activiteiten en om meer voor elkaar te betekenen dan alleen maar een goede buur.

Binnenkort komt er een 4-kamerwoning vrij (bestemd voor minimaal 2 personen). De woningen worden verhuurd door woningcorporatie Eigen Haard maar de bewoners kiezen zelf nieuwe bewoners. Geïnteresseerd? Kijk op https://www.cwuithoorn.nl/ .

Om in aanmerking te komen voor deze woning moet je ingeschreven zijn op WoningNet Stadsregio Amsterdam en voldoen aan de inkomenseisen die gelden voor een sociale huurwoning.

Laatst bewerkt op: 16 juni 2022 09:40

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Binnenkort 4-kamerwoning vrij in woongroep in Uithoorn

De woongroep Centraal Wonen Uithoorn, gelegen aan de Flevomeer in Uithoorn bestaat uit 15, in grootte variërende, sociale huurwoningen. De woongroep is bedoeld voor jong en oud, alleenstaanden, stellen en gezinnen. Naast de eigen woning beschikken de bewoners ook over een gemeenschappelijke huiskamer, keuken, tuin, hobbyruimte, etc. Dat biedt de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: