001 - Vogelvrij TOP
Pakketbezorger en scooterrijder botsen in Vinkeveen

Pakketbezorger en scooterrijder botsen in Vinkeveen


Geplaatst op: 21 juni 2022

Maandagavond is een scooterrijder gewond geraakt bij een ongeluk in Vinkeveen. De jongen kwam in botsing met een pakketbezorger.

Het ongeluk gebeurde maandagavond rond 22:30 uur op het kruispunt van de Waterhoenlaan met de Meerkoetlaan. Het gaat hierbij om een voorrangskruispunt. De pakketbezorger schepte de scooterrijder en kwam even later tot stilstand. Omstanders schoten direct te hulp en waarschuwden de hulpdiensten.

Het slachtoffer is in de ambulance behandeld aan zijn verwondingen. De scooter raakte zwaar beschadigd. De pakketbezorger kwam met de schrik vrij en kon zijn laatste pakketjes niet meer bezorgen. De ontvangers moeten nog even geduld hebben.Laatst bewerkt op: 21 juni 2022 07:41

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Pakketbezorger en scooterrijder botsen in Vinkeveen

Maandagavond is een scooterrijder gewond geraakt bij een ongeluk in Vinkeveen. De jongen kwam in botsing met een pakketbezorger. Het ongeluk gebeurde maandagavond rond 22:30 uur op het kruispunt van de Waterhoenlaan met de Meerkoetlaan. Het gaat hierbij om een voorrangskruispunt. De pakketbezorger schepte de scooterrijder en kwam even later … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: