Hema
KDO wint overtuigend onder de 23 regiocompetitie

KDO wint overtuigend onder de 23 regiocompetitie


Geplaatst op: 21 juni 2022

Elk seizoen neemt KDO deel aan een onder 23 competitie met zes regionale teams.

Na een reguliere speelronde van vijf wedstrijden, waarbij elk team één keer tegen elkaar voetbalt, wordt er jaarlijks een finale avond bij één van de verenigingen georganiseerd.

Op dinsdag 14 juni jl. vond deze avond plaats bij EMM’21 in Roelofarendsveen. Om de derde en vierde plaats streden RKDES en ROAC. In de finale mochten onze jongens het opnemen tegen gastheer EMM’21. KDO wist deze wedstrijd overtuigend met 4-0 te winnen, mede door drie doelpunten van Wessel Kleijn en één doelpunt van Max van der Weijden.

Het doel van deze competitie is om junioren / jong senioren te laten wennen en opleiden voor het selectievoetbal.  De groep die nu in dit team speelt heeft veel potentie en een groot deel speelt allang met elkaar samen. Dit is dan ook goed te zien aan het spel en teamspirit tijdens deze wedstrijden. Hier gaan we nog jaren bij KDO plezier aan beleven.


Laatst bewerkt op: 21 juni 2022 07:17

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

KDO wint overtuigend onder de 23 regiocompetitie

Elk seizoen neemt KDO deel aan een onder 23 competitie met zes regionale teams. Na een reguliere speelronde van vijf wedstrijden, waarbij elk team één keer tegen elkaar voetbalt, wordt er jaarlijks een finale avond bij één van de verenigingen georganiseerd. Op dinsdag 14 juni jl. vond deze avond plaats … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: