001 - Vogelvrij TOP
Waanzinnige eindshows voor Enjoy's Dance

Waanzinnige eindshows voor Enjoy's Dance


Geplaatst op: 21 juni 2022

Afgelopen Zondag (tijdens vader dag) waren de langverwachte eindshows van Enjoy's Dance.

Theater de Meerse biedt maar liefst 500 zitplaatsen per show aan. Wegens enorm veel belangstelling en het groeiend aantal leden is besloten om er maar liefst 3 dansshow's van te maken.

En wat hebben wij genoten van deze danstalenten op deze dag!
Van jong tot volwassene iedereen zagen we voorbij komen.
Het gehele team van Enjoy's Dance heeft genoten van jullie waanzinnige dansen,uitstraling en energie tijdens deze gehele dag.

Als nieuwe eigenaresse kan ik alleen maar terugblikken op een fantastisch seizoen, en ben ik meer dan trots op alle docenten en dansers die geschitterd hebben afgelopen weekend.Zo zagen we verschillende dansstijlen voorbij komen van de mini's tot ballet, streetdance,girly hiphop,specials,demoteams,voorselecties,clipdance,musical en gaan we er aankomend seizoen nog meer stijlen aan toevoegen.

Wij houden audities voor alle demoteams en voorselecties op Zaterdag 2 juli. Ben jij een echt danstalent? Dan zijn wij op zoek naar jou!
In de zomer staan we niet stil en organiseren we voor leden maar ook niet leden de Summer Dance dagen (13/14 juli en 18/19 augustus opgeven kan via info@enjoysdance.nl van 6 tot 13 jaar.)
Het nieuwe seizoen begint vanaf maandag 5 september voor alle leden maar ook voor iedereen die kennis wilt maken met Enjoy's Dance, en een proefles wilt komen volgen!


Laatst bewerkt op: 21 juni 2022 08:48

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Waanzinnige eindshows voor Enjoy's Dance

Afgelopen Zondag (tijdens vader dag) waren de langverwachte eindshows van Enjoy's Dance. Theater de Meerse biedt maar liefst 500 zitplaatsen per show aan. Wegens enorm veel belangstelling en het groeiend aantal leden is besloten om er maar liefst 3 dansshow's van te maken. En wat hebben wij genoten van deze … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: