Hema
Zomers Bridgen in

Zomers Bridgen in "de Quakel"


Geplaatst op: 19 juni 2022

Blijven oefenen is het devies voor vele bridgers. Dat kan in de zomer ook in "de Quakel". Ondanks het feit dat er zomers weinig op het spel staat wil dat nog niet zeggen dat je het beste resultaat uit het oog moet verliezen. Voor alle bridgers die graag onbezorgd willen bridgen is er (op de donderdagavond) een zomerse bridge drive in het dorpshuis "de Quakel". We starten om 19:30 en spelen ongeveer 21 spellen. Inschrijven kost 6 Euro per paar te voldoen aan de zaal. Aanmelden via what's app naar Hans Selman: 0 654 108 456 of mail leerkomgabridgen@gmail.com en kijk gerust ook eens op de website van stichting HABACUS . O ja, je kan hier geen meesterpunten mee verdienen. Heb je even geen vaste bridgepartner en wil je toch graag komen bridgen dan kan je toch inschrijven. Wellicht kunnen we je dan helpen aan een tijdelijke zomer bridge-partner. Samen bridgen is namelijk een leuk tijdverdrijf.

Als stichting brengen we clubbridgers en thuisbridgers graag samen door een zomerse scoringsmethode te introduceren die je meer bewust maakt van het verschil tussen Deelscores, Manches, ”One down is good bridge”, Strafdoublet en Slem. Dus gewoon bieden, spelen en tellen maar dan vervolgens op een originele wijze scoren. Een methode die ook toepasbaar is voor thuis bridgers die het vaak lastig vinden om een begrijpelijke stand op te maken. Vorige week ontstond de volgende habacus-punten uitslag. Paulien&Klaas waren de toppers met een score van 41 Habacus punten (met een gemiddelde van 2,0 punten per spel), op de voet gevolgd door Hennie&Frank met 37 (gemiddeld 1,8) en goede derde plaats voor Jo&Ria met 26 (gemiddeld 1,2 ).


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zomers Bridgen in "de Quakel"

Blijven oefenen is het devies voor vele bridgers. Dat kan in de zomer ook in "de Quakel". Ondanks het feit dat er zomers weinig op het spel staat wil dat nog niet zeggen dat je het beste resultaat uit het oog moet verliezen. Voor alle bridgers die graag onbezorgd willen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: