001 - Hema
Veel plezier op GVM’79 Clubkampioenschappen

Veel plezier op GVM’79 Clubkampioenschappen


Geplaatst op: 21 juni 2022

Afgelopen zaterdag 18 juni hield GVM’79 haar jaarlijkse Clubkampioenschappen. Door Corona was het twee jaar niet doorgegaan, maar dit jaar konden de turnsters zich weer onderling meten. Maar van een heftige concurrentiestrijd was natuurlijk geen sprake ! Er was een ontspannen en vriendschappelijke sfeer en iedereen juichte en klapte als een medegymnast een mooi of nieuw element deed.

In de vroege ochtend kwamen de meiden van de selectie bovenbouw en middenbouw in actie. Zij turnen meerdere uren in de week en doen ook al wat moeilijkere elementen. Veel meiden wilden ook alvast een nieuwe oefening uitproberen en dat ging in de meeste gevallen erg goed ! Zo hebben we nu sinds jaren weer iemand die kan kippen op de brug en een turnster die een boogje op de balk kan ! Bij de middenbouw ging de eerste plek naar Jaelynn, zilver voor Anne en brons voor Kayleigh. De bovenbouw turnsters verdeelden de medailles als volgt: Daphne (4e), Lisa (3e), Elisa (2e) en Sanne de gouden plak. In het tweede deel van de ochtend mochten de selectie turnsters onderbouw samen met de recreanten turnsters hun kunsten laten zien. Bij deze jonge deelneemster speelde de hitte parten en waren er veel oefeningen ineens vergeten of werd er getwijfeld. Uiteindelijk heeft iedereen op alle 4 de toestellen een mooie prestatie neergezet. Bij de onderbouw selectie 2013 werd Lena 5e, Hanne 4e, Alyshia 3e , Femke 2e en Hulda 1e ! Ook de 3 meiden van de onderbouw selectie jong lieten een mooie wedstrijd zien Tess mocht op de hoogste trede plaatsnemen, Eydis een plekje daaronder en Eva op de derde plek. Bij de recreanten waren er meerdere leeftijdgroepen de eerste plekken waren voor Julia, Verona en Aya, de tweede plekken voor Danique, Nova en Milena, de derde plekken voor Tove en Sara, vierde waren Elina en Yzabella, vijfde en zesde voor Logan en Liz. Natuurlijk ging iedereen met een mooie medaille naar huis. Als afsluiter was er de Acrogym, waarin we spectaculaire elementen zagen. Er waren ook 3 meisjes die voor het eerst een wedstrijd deden ook hier was er voor iedereen een mooie medaille en een hard applaus. Het was een warme maar geslaagde ochtend ! Iedereen ging met een glimlach weer naar huis en van de zon genieten. GVM’79 spreekt nogmaals haar dank uit naar alle juryleden, assistenten en vrijwilligers zonder wie deze wedstrijd niet mogelijk was geweest! Wil jij ook eens komen turnen of acrogymmen bij GVM’79 kijk op onze website hoe je dit kunt regelen!
Laatst bewerkt op: 21 juni 2022 07:23

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Veel plezier op GVM’79 Clubkampioenschappen

Afgelopen zaterdag 18 juni hield GVM’79 haar jaarlijkse Clubkampioenschappen. Door Corona was het twee jaar niet doorgegaan, maar dit jaar konden de turnsters zich weer onderling meten. Maar van een heftige concurrentiestrijd was natuurlijk geen sprake ! Er was een ontspannen en vriendschappelijke sfeer en iedereen juichte en klapte als … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: