001 - Week van de ontmoeting
De Vinken huldigt kampioenen E3 en B2

De Vinken huldigt kampioenen E3 en B2


Geplaatst op: 21 juni 2022

Afgelopen zaterdag mocht korfbalvereniging De Vinken twee kampioenen huldigen. Medailles waren er voor De Vinken E3 en De Vinken B2, beide teams sloten het seizoen ongeslagen af.

De E3 mocht het feest in de ochtenduurtjes aftrappen. Heel spannend was het niet meer, het kampioenschap was eigenlijk al binnen. Ondanks dat, wilde de ploeg de laatste thuiswedstrijd natuurlijk ook winnend afsluiten. Tegenstander van de dag was SDO uit Kamerik. Trainer/coach Finn moest de wedstrijd missen. Met een uitstekende wedstrijd en een 7-4 overwinning kon er een mooie strik om het seizoen van Indy, Lara, Tim, Noa en Bram.

’s Middags was het de beurt aan de B2, een team dat een flinke groei heeft doorgemaakt afgelopen seizoen. In de zaal was de ploeg, gesponsord door SMC De Bron, al heel dichtbij de eindoverwinning. Op slechts één puntje werd het kampioenschap toen gemist. Op het veld heeft de B2 de stijgende lijn uitstekend doorgetrokken en werden er geen punten verloren. In de laatste wedstrijd van het seizoen trad de B2 aan tegen HKC, de hekkensluiter in de competitie. De ploeg was niet helemaal compleet, speelster Kate was ziek en ook en trainer/coach Robin miste de wedstrijd. Ondank dat gaf De Vinken een mooie show weg en werd het een gemakkelijke 21-7 overwinning. Een prachtige afsluiting van het seizoen!Laatst bewerkt op: 21 juni 2022 07:23

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De Vinken huldigt kampioenen E3 en B2

Afgelopen zaterdag mocht korfbalvereniging De Vinken twee kampioenen huldigen. Medailles waren er voor De Vinken E3 en De Vinken B2, beide teams sloten het seizoen ongeslagen af. De E3 mocht het feest in de ochtenduurtjes aftrappen. Heel spannend was het niet meer, het kampioenschap was eigenlijk al binnen. Ondanks dat, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: