Zomertoer bij fietsvereniging TTC De Merel


Geplaatst op: 20 juli 2011


TTC De Merel fietst zondag 24 juli de Zomertoer. In groepsverband rijden we langs de mooiste plekjes van het Gooi en de Vechtstreek. De afstand is 100 kilometer. We starten om 8.30 uur bij Café De Schans in Vinkeveen.

Genieten in het Gooi en de Vechtstreek. Een heerlijk gebied om lekker te fietsen. We rijden over rustige binnenwegen, langs water en weilanden en door mooie dorpjes.
De route voert via Botshol, langs de Waver en door de polder De Ronde Hoep naar Ouderkerk a/d Amstel. Vervolgens fietsen we naar Abcoude en gaan langs de Gein, de Gaasperplas en het Amsterdam-Rijnkanaal naar de stop in Muiden.
Na de pauze fietsen we langs het IJmeer naar Muiderberg, via het Naarderbos naar Naarden en langs het Naardermeer naar Weesp. Vervolgens over smalle weggetjes langs de Vecht via Nigtevecht, Nederhorst den Berg, Vreeland en Loenen naar Breukelen en terug naar Vinkeveen.

De Zomertoer is een toertocht achter voorrijders. We rijden de tocht in twee groepen. Groep A rijdt met een snelheid van ongeveer 30 km/uur, groep B rijdt een paar kilometer minder snel. Iedereen kan dus mee met deze prachtige tocht.
TTC De Merel stelt vanwege de veiligheid een valhelm verplicht.

Het inschrijfgeld bedraagt 3 euro. Leden van NTFU-fietsverenigingen krijgen 1 euro korting.

Wil je het Gooi en de Vechtstreek eens goed bekijken? Fiets dan mee met deze tocht.

Meer informatie: www.ttcdemerel.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zomertoer bij fietsvereniging TTC De Merel

TTC De Merel fietst zondag 24 juli de Zomertoer. In groepsverband rijden we langs de mooiste plekjes van het Gooi en de Vechtstreek. De afstand is 100 kilometer. We starten om 8.30 uur bij Café De Schans in Vinkeveen.Genieten in het Gooi en de Vechtstreek. Een heerlijk gebied om lekker … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: